LoL'de hiç hileye rast geldiniz mi?

3-4 gün önce geldim.
İnanılmaz bir Kog maw vardı. Ki bu Gold elo.
Takım savaşının ortasında benim attığım skilli görüp dodgeliyor, aynı esnada 2.5 saldırı hızıyla etrafı tarıyordu. Ya Challenger smurf ya da hile. Ben hile olduğunu düşünüyorum. Cidden saçmalıktı oynayışı.
 
2014'den beri oynuyorum sadece 1 sefer hileye denk geldim ya da geldiysem de fark etmedim. Lux oynuyordum mid lane de karşımda scriptli Cassiopeia vardı. Elmas 1'dim cass plat 1'di. Lanede 1 tane bile skill yemedi. Lux ile Q tutturmayi geçtim e skilini bile yemedi. Calidan dibinde attiklarimi bile dodgeliyordu. Ama maçı kazanmasina yetmemisti.
 
Nereden anlıyorsunuz hile olduğunu? Yanlış anlamayın, bilmediğimden soruyorum. FPS falan olsa hani bariz bir şekilde anlaşılır da MOBA oyunlarında nasıl anlaşılıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Yasuo 4 saniye bekleme süresi olması gerekirken anında hortum atıyor.
 
Hmm gerçekten ilginç. Anladığım kadarıyla yüksek ranklerde bile hileyle karşılaşılabiliyor. Ben genelde normal maç veya özel modları oynadığım için denk gelmemiş olma ihtimalim muhtemel :D Zira adamda hile varsa zaten ranked dışında kullanması biraz mantıksız.
 
Her attığın skilli 1ms ile dodgeliyorsa bir sıkıntı vardır adamda.
Ve gideceğin yere skill atıyor script. Yani hem dodgeliyor hem kendi skillini dodgeletmiyor.
Öyle anlaması çok zor olmaz mı? Mesela daha yüksek bir milisaniye aralığı seçse ve rastgele bir milisaniye seçimi için hile yazsa ya da hileyi tuşa atasa nasıl anlaşılabilir?
 
Öyle anlaması çok zor olmaz mı? Mesela daha yüksek bir milisaniye aralığı seçse ve rastgele bir milisaniye seçimi için hile yazsa ya da hileyi tuşa atasa nasıl anlaşılabilir?
Program sürekli arkada çalışacak sonuçta. Ayrıca hileyi algılayan bir yazılım, insan değil. İşe yaramaz bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı