LoL'de istikrarsızlık

merto95

Hectopat
Bir seneden fazladır oyunu oynamıyordum bir ay önce yeniden başladım West'de oynuyorum TR'ye tövbeliyim ama 20 TL civarına sıfır hesap satıldığını keşfettiğimden beri bir hesapta tutunamıyorum stabil bir şekilde devam edemiyorum. Bir hesap en fazla bir hafta cazip geliyor sonra bozuyorum yeni hesap alıp bu sefer tryhard devam edeceğim diyorum bir süre sonra ondan da sıkılıp bozuyorum. Ana mainim orman ama üst koridor ve destek de dahil pek çok şampiyonu oynayabiliyorum mentalim iyi olduğu zaman kazanamayacağım veya eşit götüremeyeceğim matchup yok hesabı alıyorum ya da kasıyorum dereceliye başlıyorum Gold 3'e kadar falan az sayıda maçla götürüyorum lakin bir yerde üç beş oyun üst üste tryhard oynayıp elimden geleni yapıp takım yüzünden kaybettiğim anda bir şeyler atıyor kafamda oynadığım karakterlerden sıkılıp gidip daha önce oynamadığım ıvern Kled gibi şampiyonları trainliyorum kendimin veya takım arkadaşımın bir iki hatasında trolleme moduna giriyorum küfür kullanmıyorum ama salıyorum oyunu koşup koşup ölmeye başlıyorum. Kendi seviyemi biliyorum bir hesapta 2 hafta 3 hafta hadi 1 ay mentalimi korusam rahat plat 1-2 ya da elmas gibi ortalama üstü elolara çıkabilirim ama böyle saçma sapan bir döngünün içine giriyorum TFT de oynuyorum mesela onda böyle olmuyor 3 sezon civarı Master eloda oynuyorum. Tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı