LoL'de iyi performans veren Linux dağıtımı önerisi

Regicide

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM
Fedora
Uzun süre Mint ve Fedora kullandım. İkisi de sıkmaya başladı, LoL'de iyi performans veren güzel bir distro önerirseniz memnun kalırım. (Ubuntu tabanlı bir dağıtım önermeyin) (önceliğim Debian tabanlılar ama fark etmez)

Uzun süre Mint ve Fedora kullandım. İkisi de sıkmaya başladı, LoL'de iyi performans veren güzel bir distro önerirseniz memnun kalırım. (Ubuntu tabanlı bir dağıtım önermeyin) (önceliğim Debian tabanlılar ama fark etmez)
Hepsi hemen hemen aynı perfonmansı verecektir. Size Debian 12 öneririm çok memnun kalırsınız.

Hepsi hemen hemen aynı performansı verecektir. Size Debian 12 öneririm çok memnun kalırsınız.

Teşekkürler.

@Cruslan, @The Shorekeeper ve @izmirkartali hocam tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Arch Linux,
EndeavourOS,
RebornOS.

Kaynak bulma açısından işiniz çok kolaylaşır AUR sayesinde.

Arch Linux,
EndeavourOS,
RebornOS.

Kaynak bulma açısından işiniz çok kolaylaşır AUR sayesinde.

Arch tabanlılar geçme zamanı geldi :D şaka bir yana eskiden Manjaro kullanmıştım gayet hoş temaları vardı yine günü kurtardınız hocam.

Arch tabanlılar geçme zamanı geldi :D şaka bir yana eskiden Manjaro kullanmıştım gayet hoş temaları vardı yine günü kurtardınız hocam.
Manjaro tavsiye etmiyorum. Arch Linux kullanacaksanız hakkını veren dağıtımları kullanın.

Tema kısmını kendiniz halledebilirsiniz.

Şu anda LoL oynayamıyorsunuz. Son gelen 64 bit güncellemesi sonucunda şu anda leagueoflegends-git scripti hariç hiçbir LoL çalıştırma yardımcısı oyunu açmıyor. leagueoflegends-git ise en fazla 2-10 FPS veriyor ve sürekli olarak oyundan atıyor. Bir dahaki yamaya kadar beklemenizi öneririm. Dediğim gibi, şu anda oyun hiç açılmıyor, çalışmıyor.

Şu anda LoL oynayamıyorsunuz. Son gelen 64 Bit güncellemesi sonucunda şu anda leagueoflegends-git scripti hariç hiçbir LoL çalıştırma yardımcısı oyunu açmıyor. Leagueoflegends-git ise en fazla 2-10 FPS veriyor ve sürekli olarak oyundan atıyor. Bir dahaki yamaya kadar beklemenizi öneririm. Dediğim gibi, şu anda oyun hiç açılmıyor, çalışmıyor.

Peki Android emulatorü ile çalıştırsam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı