LoL'de iyi performans veren Linux dağıtımı önerisi

Kendim için söylemem gerekirse CS'de benchmark 320'den 354 olmuştu. LoL'de de yine bayağı bir artış olmuştu tam hatırlamıyorum ama 3 haftadır girmedim.

Sanırsın kernel kuruyoruz arkadaş :D bir tane menü bu kadar değiştiriyorsa kernel ne kadar değiştirir.

Sanırsın kernel kuruyoruz arkadaş :D bir tane menü bu kadar değiştiriyorsa kernel ne kadar değiştirir.

Menu değil de GRUB için parametreler var onları bulman lazım ben ayarlardığım için bayağı artıyor.

sudo nano /etc/default/grub
Buraya ekliyorsun parametreleri.
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet powersave=off nowatchdog nvme_load=YES resume=UUID=dc3bea2d-1c2b-49c3-a35b-1740923b3cdf rd.systemd.show_status=false pti=off align_va_addr=on pcie_bus_perf mitigations=off processor.ignore_ppc=1 libahci.ignore_sss=1 intel_idle.max_cstate=0 intel_pstate=no_hwp logo.nologo intel_iommu=igfx_off nohibernate hpet=disable noaliencache kvm-intel.nested=1"
BU benim için mesela

Son düzenleme:
Şu anda LoL oynayamıyorsunuz. Son gelen 64 bit güncellemesi sonucunda şu anda leagueoflegends-git scripti hariç hiçbir LoL çalıştırma yardımcısı oyunu açmıyor. leagueoflegends-git ise en fazla 2-10 FPS veriyor ve sürekli olarak oyundan atıyor. Bir dahaki yamaya kadar beklemenizi öneririm. Dediğim gibi, şu anda oyun hiç açılmıyor, çalışmıyor.
13.8 yamasinda gelmeyecek mi o?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı