Bilgin olması lazım. Başlangıç için Jungle, pek iyi bir tercih sayılmaz.Merhaba. Ben LoL oynamaya başladım. Jungle oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. Bana biri kolayca nasıl oynanılcağını ve neler yapmam gerektiğini açıklayabilir mi?
Hocam jungle karakteri alıp onla orman dönüp kasılcan.Merhaba. Ben LoL oynamaya başladım. Jungle oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. Bana biri kolayca nasıl oynanılcağını ve neler yapmam gerektiğini açıklayabilir mi?
Merhaba. Ben LoL oynamaya başladım. Jungle oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. Bana biri kolayca nasıl oynanılcağını ve neler yapmam gerektiğini açıklayabilir mi?
Bu kadar basit değil gibi hocam.Hocam jungle karakteri alıp onla orman dönüp kasılcan.
İnternetten jungle oynayanları izle karakter öğren pratik yap. Eğer yeni başladıysan jungle zor gelebilir.Merhaba. Ben LoL oynamaya başladım. Jungle oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. Bana biri kolayca nasıl oynanılcağını ve neler yapmam gerektiğini açıklayabilir mi?
Evet hocam basit değil ama alıstıkca olacak bisey.Bu kadar basit değil gibi hocam.
İnternetten jungle oynayanları izle karakter öğren pratik yap. Eğer yeni başladıysan jungle zor gelebilir.
Bilgin olması lazım. Başlangıç için Jungle, pek iyi bir tercih sayılmaz.
Top lane olabilir, mid lane olabilir ama Jungle ağır gelir.Başlangıç için ne seçmeliyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.