LoL'de kahraman onerisi

ladvid

Centipat
Mid lane Vladimir oynarım genelde ama sıkmaya başladı, artık başka şampiyona geçmeye karar verdim. Yone, Yasuo, Zed, Akali ve Katarina bunlardan birini oynamak istiyorum. Bunlardan en kolay ve iyi olanı hangisi ve hangisini önerirsiniz? Oyuna yeni başladım sayılmaz 4 ay oldu ama oyuna tam olarak hakim olduğumu düşünmüyorum.

Her şampiyonun diğerlerine göre güçlü ya da zayıf yönleri var. Tavsiyem hepsini oynayıp rakip eşleşmeye göre seçim ekranında şampiyon seçmeniz. Seçenekler arasından tavsiyem Yasuo ya da Katarina olur.

O mid çarı değil ki

En iyi diye birşey yok, sizin oynaşınıza ve karşı şampiyonlara bağlı bir durum. Akali diğerlerine göre bir tık kolay olsada saydıklarınız hepsi zor sayılabilecek şampiyonlar, en azından ustalaşma konusunda söylüyorum.
Peki şu an kullandığım vladimir kolay mı? Ve saydığım şampiyonları ne kadar süre sonra kullanmaya başlamalıyım?

Mid lane Vladimir oynarım genelde ama sıkmaya başladı, artık başka şampiyona geçmeye karar verdim. Yone, Yasuo, Zed, Akali ve Katarina bunlardan birini oynamak istiyorum. Bunlardan en kolay ve iyi olanı hangisi ve hangisini önerirsiniz? Oyuna yeni başladım sayılmaz 4 ay oldu ama oyuna tam olarak hakim olduğumu düşünmüyorum.
Hocam hepsini boş verin hepsinin birden counteri olan fizz'i mainleyin, çarın tek counteri 6 7k canlı tank top laneler. JG gelse q e kaçarsınız, adclere e w tek atarsınız, zed r atar e basarsınız kombodan kaçarsınız yone r basar yine e atarsınız kata r atar yine e basarsınız R si ile çok rahat tek atabilirsiniz.

Ekko aşırı sarıyor Ekko öneririm.
Doğrudur tabi ama ben mana kullanmayan bir çar istiyorum

Yone oynayabilirsin fakat kendi iyiliğin için diğer saydıklarından en az 1 yıl boyunca uzak dur yoksa bronz hastalığına yakalanabilirsin ve tedavisi de yok.
Bronz hastalığı mı nasıl yani?

Hocam hepsini boş verin hepsinin birden counteri olan fizz'i mainleyin, çarın tek counteri 6 7k canlı tank top laneler. JG gelse q e kaçarsınız, adclere e w tek atarsınız, zed r atar e basarsınız kombodan kaçarsınız yone r basar yine e atarsınız kata r atar yine e basarsınız R si ile çok rahat tek atabilirsiniz.
Evet onu denemiştim ama çok mana problemi çıkıyor bana manasız şampiyon lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı