LoL'de Kai'Sa güçsüz mü?

boratess1

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
402
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kai'Sa oynuyorum genelde bot lanede iyi oynarım yani 10 maç atıyorsam 5 Win kasmış halde kazanıyorum ama Kai'Sa ile oynadığımda hiç Win olmuyor. Her şeyi de yapıyorum Caitlyn geliyor eziyor mis. Draven, Jhin, Samira, Lux bile eziyor.
 
Bir de karşı seçim durumu var, özellikle yüksek eloda ilk iki seçimden bot lane gösterdiğinizi varsayalım; karşı taraf size göre seçim yapacak vs. Ayrıca metada öne çıkan şampiyonlar ve/veya seçtiği şampiyona çok hakim bir oyuncuyla karşılaşıyor da olabilirsiniz, örneğin meta değilken bile sürekli Miss Fortune oynayan ve limitlerini bilen biri MF bufflandığında daha da zorlu bir rakibe dönüşüyor.
 
Yanında kitle kontrole sahip şampiyonlar ile oynamalısın Kai'Sa'yı. Senin pasifini takım arkadaşlarının uyguladığı kitle kontrol etkileri de tetikliyor çünkü. Leona, Nautilus, Thresh, Pyke bunlara birer örnek. Ayrıca saydığın şampiyonların çoğu koridor dominantı dediğimiz, erken oyunu güçlü ve koridorda baskın şampiyonlar. Bunlara karşı koridorda zorlanman gayet normal. Çok dikkatli oynamanız ve onların hata yapmasını veya kendi ormancının baskın gelmesini beklemelisiniz koridoru kazanmak için.
 
Aramda W fulleyip bazı mana ve Full ap itemleriyle oynamayı bir denesene. 1 vuruşta %75 canını vuruyor. 2-3 İtemde neredeyse. Tutturdukça W sıfırlanıyor. Ezreal'in ultisini sürekli kullandığını düşün öyle bir şey. Tam Build'de tek W attığımı hatırlıyorum Full cana.
 
Aramda W fulleyip bazı mana ve Full ap itemleriyle oynamayı bir denesene. 1 vuruşta %75 canını vuruyor. 2-3 İtemde neredeyse. Tutturdukça W sıfırlanıyor. Ezreal'in ultisini sürekli kullandığını düşün öyle bir şey. Tam Build'de tek W attığımı hatırlıyorum Full cana.

Biraz daha detaylı verir misin? Rün ve İtem ismi gibi.
 
Alt koridorda, sadece ADC savaşı olarak bakmamak lazım.

Alt koridoru, ban/pick ekranında kazanılır/kaybedilir. Ama genel olarak %75 support belirler. Kimin supportu daha iyi ise, o kazanır. Bu çok açık. (Worlds'de oynamıyorsanız)

Genel olarak ADC'ler çok güçsüz. Hiç birinin hasarı yeterli değil. Oynanabilir 3 ADC var şuan koca rolde: Tristana, Draven, Vayne.

Sebebi ise çok bariz belli, hasarlarının çok yüksek olması. Tıpkı mid/top/jung gibi.

Dikkat ederseniz, oyunda tank diye bir kavram kalmadı. Herkes ya Draktarr alıyor ya Kaniçen. Herkes tek atıyor.

Tristana zaten 900 hasarlı düz vuruşu, ondan altta kalmayan E hasarı, W ile kendini kurtarma, Q ile ekstra saldırı hızı ile iyi bir pick.

Draven, zırh deşme ve kara hasarlı hâli, tek Q 1800 oneshot gördü bu gözler. Direkt tek.

Vayne ise herkesin bildiği cana göre gerçek hasarı.
 

Geri
Yukarı