LoL'de kanser kitle kaldı mı?

Ben PBE'de kostüm denemek için sıralı maç giriyorum orada da Brezilyalılar havada uçuşuyor yani tek bildikleri şey klavye ile laga luga yapmaları.
 
Ben Aram giriyorum sadece skill atmak için mesela. Dolayısıyla rankım yok. Ama Aram'da gümüş ile de oynadım, elmas ile de oynadım, çokça denk geliyor. Burada bile çokça kanser oluyorum. Oyun bozuk olduğu için rank çok da iyi oynayıp oynamamaya etki etmiyor. Yani kişinin karakteri ile rankının arasında bir ilişki yok. İster 30 yaşında olsun ister 11 yaşında olsun leş insan leş insandır.

-Geçen gün yine Aram girmiştim, karşıdaki platin oyuncu takımımdan birisini kesti ve "kolaydı :mad: (ailevi küfür)" yazdı.
-İster 10 dakika sürsün ister 45 dakika sürsün yine "ez" kelimesi illa ki söyleniyor.
-Eğlence modu Aram olmasına rağmen işin suyunu çıkartanlar yine oldukça mevcut. 1v5 atmaya çalışanlar, Lux'a adc kasmalar gibi.
-Karşı takımdan birinin durmadık yere "kostüm iade" yazması mesela.

Gibi sayısız örnek mevcuttur.
Artık oyunlara herkese muteliyorum öyle başlıyorum, bazen çok ihtiyaç duyduğum anda sinyalleri açıyorum. Dereceli veya normal oyunlarda mutelemek oyun açısından pek iyi olmayacağı için girmiyorum. Tabii oyunun bozuk olmasının etkisi de var.

Kısacası evet kanser kitle mevcut.
 

Geri
Yukarı