LoL'de kite atarken minyona vuruyor

h2k2n

Megapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. ADC oynuyorum bayağıdır fakat kite yaparken a tuşu ile kite yaptığımda farma da vuruyor ESC tuşunun altındaki tuştan sadece şampiyonları hedef al dediğimde de yine vuruyor bir çözümü yok mudur?

O tuşa basarsan ESC'nin altındaki sadece şampiyonları hedef alır sen elini falan mı çekiyorsun farkında olmadan başka açıklaması olamaz.
Sadece sağ klikte çalışıyor, a ile kitelerken çalışmıyor. Minyon içindeyken sağ klik ile kiteleyeceksin başka yolu yok.

é veya " tuşuna basarak yap.
O tuşa basarsan ESC'nin altındaki sadece şampiyonları hedef alır sen elini falan mı çekiyorsun farkında olmadan başka açıklaması olamaz.
hayır hocam çekmiyorum imlecin içi kırmızı oluyor hatta video çekip koyabilirim.

Sadece sağ klikte çalışıyor, a ile kitelerken çalışmıyor. Minyon içindeyken sağ klik ile kiteleyeceksin başka yolu yok.
ben A sol tuş yapıyorum ondan mı seçiyor acaba 1 dakika deneyeceğim.

Video çektim atıyorum ne yaparsam yapayım önümde minyon varsa minyona dalıyor. illa şampiyonun üzerine tıklamam gerek
Video link

Çözüm sunabilecek birisi yok mu ?

Son düzenleme:
Hayır hocam çekmiyorum imlecin içi kırmızı oluyor hatta video çekip koyabilirim.

Ben a sol tuş yapıyorum ondan mı seçiyor acaba 1 dakika deneyeceğim.

Video çektim atıyorum ne yaparsam yapayım önümde minyon varsa minyona dalıyor. İlla şampiyonun üzerine tıklamam gerek.
Video link

Çözüm sunabilecek birisi yok mu?

Çözebildinmi aynı sorun bende de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı