Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #31 Adem Yıldız_ dedi: Faker'ın en iyi olduğunu kim söyledi? Genişletmek için tıkla... İstatistikler.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 18 Ağustos 2020 #32 Denizeri24 dedi: İstatistikler. Genişletmek için tıkla... Yalancıktan istatistiklere sığınma. Faker şu an yedek. Oynatmiyorlar bile.
Denizeri24 dedi: İstatistikler. Genişletmek için tıkla... Yalancıktan istatistiklere sığınma. Faker şu an yedek. Oynatmiyorlar bile.
Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #33 Adem Yıldız_ dedi: Yalancıktan istatistiklere sığınma. Faker şu an yedek. Oynatmiyorlar bile. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum istatistik, sen diyorsun yalan. Neyse uğraşamam, blok.
Adem Yıldız_ dedi: Yalancıktan istatistiklere sığınma. Faker şu an yedek. Oynatmiyorlar bile. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum istatistik, sen diyorsun yalan. Neyse uğraşamam, blok.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 19 Ağustos 2020 #34 Denizeri24 dedi: Ben diyorum istatistik, sen diyorsun yalan. Neyse uğraşamam, blok. Genişletmek için tıkla... Zavallısın. Faker ı oynatmıyorlar bile hala istatistik diyor.
Denizeri24 dedi: Ben diyorum istatistik, sen diyorsun yalan. Neyse uğraşamam, blok. Genişletmek için tıkla... Zavallısın. Faker ı oynatmıyorlar bile hala istatistik diyor.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #35 Şansla alakası yok oynanacak oyun değil o. Acil bırakman gerekiyor @350070
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 19 Ağustos 2020 #36 Bence susturmak çözüm değil, kaçamak. Sen kendine hakim olabiliyorsan karşı taraf istediğini söylese de umrunda olmaması gerek. Her ne kadar olasılığı az da olsa sorun çıkaranı raporla geç.
Bence susturmak çözüm değil, kaçamak. Sen kendine hakim olabiliyorsan karşı taraf istediğini söylese de umrunda olmaması gerek. Her ne kadar olasılığı az da olsa sorun çıkaranı raporla geç.