A Ahnett Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #1 LoL'de küfür edilen adam dava açabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2022
KS KS A Ahnett Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #11 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Ahnett, bir şey olmaz. Bir de elaleme bir daha internet üzerinden küfür etmeyin, bu korku zaten size yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Olma dimi bir daha bisey demem Artı 0 Eksi
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Ahnett, bir şey olmaz. Bir de elaleme bir daha internet üzerinden küfür etmeyin, bu korku zaten size yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Olma dimi bir daha bisey demem
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #12 @Ahnett, olmaz. En fazla olacağı şey oyun hesabı banlanır. Artı 0 Eksi
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 29 Ocak 2022 #13 Dava açma konusunda bence korkutma amaçlı yapmış olabilir. Ama gerçekten ırkına sövdüysen büyük ihtimal dava falan açabilir benim ırkıma hakaret etti diye. Artı 1 Eksi
Dava açma konusunda bence korkutma amaçlı yapmış olabilir. Ama gerçekten ırkına sövdüysen büyük ihtimal dava falan açabilir benim ırkıma hakaret etti diye.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #14 @slayerdutch hocam genellikle bu tarz davalar sonuçlanmıyor bile. Maksimum olacağı para cezası belki o da olmayabiliyor. Artı 0 Eksi
@slayerdutch hocam genellikle bu tarz davalar sonuçlanmıyor bile. Maksimum olacağı para cezası belki o da olmayabiliyor.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 29 Ocak 2022 #15 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @slayerdutch hocam genellikle bu tarz davalar sonuçlanmıyor bile. Maksimum olacağı para cezası belki o da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilemem ben çünkü öyle herkese oyunlarda söven biri değilim ama yani sırf küfür etti diye dava yemesi biraz mantıksız geliyor. Artı 0 Eksi
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @slayerdutch hocam genellikle bu tarz davalar sonuçlanmıyor bile. Maksimum olacağı para cezası belki o da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilemem ben çünkü öyle herkese oyunlarda söven biri değilim ama yani sırf küfür etti diye dava yemesi biraz mantıksız geliyor.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #16 @slayerdutch ben de bunu belirttim işte. Yorumuma -3 puan verilmiş, ülkenin tacizcisi bile adam akıllı hapis yatmıyor yahu. Bu çocuk mu yatacak? Artı 0 Eksi
@slayerdutch ben de bunu belirttim işte. Yorumuma -3 puan verilmiş, ülkenin tacizcisi bile adam akıllı hapis yatmıyor yahu. Bu çocuk mu yatacak?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Ocak 2022 #17 @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocamız haklı. Uğraştırmaktan başka bir şey yapmaz. En fazla para cezası verilir gerçektende. Artı 0 Eksi
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocamız haklı. Uğraştırmaktan başka bir şey yapmaz. En fazla para cezası verilir gerçektende.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.320 Makaleler 4 Çözümler 39 29 Ocak 2022 #18 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @slayerdutch ben de bunu belirttim işte. Yorumuma -3 puan verilmiş, ülkenin tacizcisi bile adam akıllı hapis yatmıyor yahu. Bu çocuk mu yatacak? Genişletmek için tıkla... Yorumunuzu düzenlemeden önce şöyleydi: "Hayır. Açamaz, açsa bile sonuçlanmaz." Yanlış bilgilendirme. Dava açabilir. Hatta öyle birine denk gelir ki her gün mahkeme kapısını aşındırır. Sadece "mal mısın?" dediği için 5000 TL ceza yiyen arkadaşım var. Artı 0 Eksi
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @slayerdutch ben de bunu belirttim işte. Yorumuma -3 puan verilmiş, ülkenin tacizcisi bile adam akıllı hapis yatmıyor yahu. Bu çocuk mu yatacak? Genişletmek için tıkla... Yorumunuzu düzenlemeden önce şöyleydi: "Hayır. Açamaz, açsa bile sonuçlanmaz." Yanlış bilgilendirme. Dava açabilir. Hatta öyle birine denk gelir ki her gün mahkeme kapısını aşındırır. Sadece "mal mısın?" dediği için 5000 TL ceza yiyen arkadaşım var.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #19 @Evil Belief, orada biraz benim hatamdı. Aslında açsa bile sonuçlanmayacağını belirtmek istemiştim, sonradan düzenledim. Artı 0 Eksi
@Evil Belief, orada biraz benim hatamdı. Aslında açsa bile sonuçlanmayacağını belirtmek istemiştim, sonradan düzenledim.