LoL'de küfürden dava açılır mı?

yiitia

Hectopat
Daha fazla  
Oyunumda bir tane Yasuo vardı TR Yasuo'ları bilirsiniz, feedliyordu ve bana sallıyordu ve biz küfür hakaret içeren ufak bir tartışmaya girdik. Ben köşede duran takılı olmayan bir numarımı verdim. Takar konuşurum konuşursak asıl numaram gizli kalsın diye. Eleman oyun içi aşırı çocukça konuşuyordu sese geçtik ağır abi çıktı. Muğla emniyet personeliyim, polis memuruyum, numarandan bulacağım seni dedi. Sıkıntı olur mu? Küfür sadece oyun içinden geçti, lobide sövmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sallıyordur minicik oyun için o kadar uğraşacağını sanmam.

@yiitia, zorlasanız polis bile değildir belki de :D Tam tersine, karakola şikayette bulunabilirsiniz. Böyle bir numara bana tehditte bulunuyor, polis olduğunu söylüyor. Oyun içi geçen tartışmadan dolayı beni bulacağını söylüyor diyebilirsiniz. Gerçekten polis olup olmadığı da ortaya çıkar.

Oyunda ettiğin küfürden dava açılabiliyor. Ama adamın o kadar uğraşacağını sanmıyorum. Şu ana kadar LoL'de küfreden birinin dava yediğini duymadım. Zaten büyük ihtimal polis falan da değil.

@Valdes, LoL'de edilen küfüre dava açılacak olsaydı, oyunun yarısı davalık olurdu.

Oyunumda bir tane Yasuo vardı TR Yasuo'ları bilirsiniz, feedliyordu ve bana sallıyordu ve biz küfür hakaret içeren ufak bir tartışmaya girdik. Ben köşede duran takılı olmayan bir numarımı verdim. Takar konuşurum konuşursak asıl numaram gizli kalsın diye. Eleman oyun içi aşırı çocukça konuşuyordu sese geçtik ağır abi çıktı. Muğla emniyet personeliyim, polis memuruyum, numarandan bulacağım seni dedi. Sıkıntı olur mu? Küfür sadece oyun içinden geçti, lobide sövmedim.

Korkutmak için yapıyordur salla gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı