LoL'de lig atlanılmıyor

Seri maç kazan

Script demişken scriptmi alsam?(!)
Seri maç kazan.

Dostum kazanamıyorum bu yüzden lig atlayamıyorum.

Aynen o da iyi anlatıyor fakat duosuz hiç kimse Smurf Q'da iyi bir win seviyesine gelemez sanırım.
Script demişken scriptmi alsam?(!)

Dostum kazanamıyorum bu yüzden lig atlayamıyorum.
Hocam alsanız bile ban yersiniz çok kolay bir şekilde. Onun yerine goblin account alın.

Aynen o da iyi anlatıyor fakat duosuz hiç kimse Smurf Q'da iyi bir win seviyesine gelemez sanırım.

Hocam alsanız bile ban yersiniz çok kolay bir şekilde. Onun yerine goblin account alın.

Üstte yazdığımı tek başıma yaptım ben, duo şart değil yani. Ha ne olur %70 WR ile Plat-Dia’ya çıkacağına %60 ile çıkarsın.

Ciddi değildim zaten. Düzgün oynayam bir jung bulsam zaten oyunu garanti winliyorum.
Pardon hocam ünlemi görmedim, benim hatam.
Üstte yazdığımı tek başıma yaptım ben, duo şart değil yani. Ha ne olur %70 WR ile Plat-Dia’ya çıkacağına %60 ile çıkarsın.
Hocam Fresh Q'nun zaten %70, %80'i duo. Ve bu insanların %50'si ADC ve Support çoğu da script. %20, %30'da Mid ve Jungle. Bence kesinlikle bir duo gerekiyor Fresh Q için.

Yayıncı değilsen Soloq değil Flex kas. Ben SQ'da Gümüş 4 80 LP başlattı. Her gün 10 LP kâr ediyordum. Yani 0.

Esnek başladım. Güzel bir grup buldum, onlarla DC'den tanıştım. Biz 3 kişi girdik, mid-jung-top oynadık, sürekli biz taşıyıp kazandık.

Ben Rank kasmak istediğim için esnek girdim. Mis.

Pre olmadan SQ kasılmaz. West'te kastım, Gümüş 1 90 LP'den düştüm. Hiç ise yaramayan adamlar gelmeye başladı.

Çok fazla kaybetmişsen Elo Hell'e düşmen normal. Kazanman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…