LoL'de lig atlanılmıyor

Yahu fresh hesap aldım 7W 3l gümüş 3 50 lp başlattı gelem lp 28 falan şimdi gümüş 4 gelen lp 11-12 son maçımda Yorick var adc Draven oynuyorum adam durduk yere bana Vatan haini terörist diyor feedlemeye başlıyor. Adam mide Zyra ve kata aldı midde 1 dakika durmadı kata 23 0 12 bitirdi. Bu trollerden nasıl kurtulurum? Asıl hesaba geçeceğim elohellden kurtulamaasam.
Seri maç kazan

Dostum bakın isterseniz challanger olun fresh Q'da hem kanserler hem scriptler sonra Duo'lar peşinizi bırakmaz TR veyahut da West fark etmiyor. O yüzden goblin account alın birkaç maç fazla atın, ama gününüzü gereksiz insanlardan ve stresten kurtarın.

Script demişken scriptmi alsam?(!)
Seri maç kazan.

Dostum kazanamıyorum bu yüzden lig atlayamıyorum.

Yapma işte onu dostum, sadece oyununa odaklan. Smurf Que'yi çok iyi oynayan ve aynı zamanda anlatan bir kanal bırakıyorum aşağıya, izleyip 3-5 bir şey öğrenebilirsin belki.

Aynen o da iyi anlatıyor fakat duosuz hiç kimse Smurf Q'da iyi bir win seviyesine gelemez sanırım.
Script demişken scriptmi alsam?(!)

Dostum kazanamıyorum bu yüzden lig atlayamıyorum.
Hocam alsanız bile ban yersiniz çok kolay bir şekilde. Onun yerine goblin account alın.

Aynen o da iyi anlatıyor fakat duosuz hiç kimse Smurf Q'da iyi bir win seviyesine gelemez sanırım.

Hocam alsanız bile ban yersiniz çok kolay bir şekilde. Onun yerine goblin account alın.

Üstte yazdığımı tek başıma yaptım ben, duo şart değil yani. Ha ne olur %70 WR ile Plat-Dia’ya çıkacağına %60 ile çıkarsın.

Ciddi değildim zaten. Düzgün oynayam bir jung bulsam zaten oyunu garanti winliyorum.
Pardon hocam ünlemi görmedim, benim hatam.
Üstte yazdığımı tek başıma yaptım ben, duo şart değil yani. Ha ne olur %70 WR ile Plat-Dia’ya çıkacağına %60 ile çıkarsın.
Hocam Fresh Q'nun zaten %70, %80'i duo. Ve bu insanların %50'si ADC ve Support çoğu da script. %20, %30'da Mid ve Jungle. Bence kesinlikle bir duo gerekiyor Fresh Q için.

Yayıncı değilsen Soloq değil Flex kas. Ben SQ'da Gümüş 4 80 LP başlattı. Her gün 10 LP kâr ediyordum. Yani 0.

Esnek başladım. Güzel bir grup buldum, onlarla DC'den tanıştım. Biz 3 kişi girdik, mid-jung-top oynadık, sürekli biz taşıyıp kazandık.

Ben Rank kasmak istediğim için esnek girdim. Mis.

Pre olmadan SQ kasılmaz. West'te kastım, Gümüş 1 90 LP'den düştüm. Hiç ise yaramayan adamlar gelmeye başladı.

Çok fazla kaybetmişsen Elo Hell'e düşmen normal. Kazanman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı