LoL'de mid mi daha rahat taşır Jungle mı?

Jungle'nin taşıma potansiyeli çok daha yüksek. Şimdi buraya mid taşır ağlama yazan kata mainler doluşmadan yazayım da :)

Bu saçma oyunda Support bile taşıyabiliyor önemli olan Team fightların kazandıktan sonra ne yapıldığı.

Jungle'nin taşıma potansiyeli çok daha yüksek. Şimdi buraya mid taşır ağlama yazan kata mainler doluşmadan yazayım da :)

Neticede bu bir takım oyunu yani jung güçünü takıma veremezse kazanması zordur.

Bu saçma oyunda Support bile taşıyabiliyor önemli olan Team fightların kazandıktan sonra ne yapıldığı.

Neticede bu bir takım oyunu yani jung güçünü takıma veremezse kazanması zordur.

Hocam ben de iyi Jungle olması seneryosunu yazdım zaten. İyi Jungle'nin taşıma potansiyeli diğer lanelere göre daha yüksek.

Hocam jg mainlesem daha iyi olur diye düşünüyorum doğru mu?

Yeni mi başladın? Her lane önemlidir. Önemli olan laneye geçmeye çalışma. Keyif aldığın laneye geç. Her lanenin kendine has bir önemi var oyunda. Jungle'nin taşıma potansiyeli yüksek demek diğer laneler çöptür demek değil. Hatta yeni başladıysan Top Lane daha iyi olacaktır.

Yeni mi başladın? Her lane önemlidir. Önemli olan laneye geçmeye çalışma. Keyif aldığın laneye geç. Her lanenin kendine has bir önemi var oyunda. Jungle'nin taşıma potansiyeli yüksek demek diğer laneler çöptür demek değil. Hatta yeni başladıysan top lane daha iyi olacaktır.

Yeni başlamadım 86 levelim uzun süre jg Kayn oynadım fakat hala karar veremedim hangi lane daha uygun çözemedim.

Bir de iyi bir oyuncu her lanede oynamalıdır. Mesela jungle geçemeyeceği bir anda top laneye veya mide geçebilmelidir. İlla kendini bir lanede sınırlama. Hepsini iyi oynamaya çalış derim.

Bir de iyi bir oyuncu her lanede oynamalıdır. Mesela Jungle geçemeyeceği bir anda top laneye veya mide geçebilmelidir. İlla kendini bir lanede sınırlama. Hepsini iyi oynamaya çalış derim.

Öneri için sapolun fakat uzun zamandır bronzdan çıkamıyorum çıkmak için bir koridoru OTP yapıp çıktıktan sonra diğer koridorlarda ustalaşmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı