LoL'de MMR nasıl yükseltilir?

Daha fazla  
1681466584013.png

%57.5 wr ile Elohell'e düşülüyor mu? 22 lp verip 28 lp alması can sıkıcı oluyor. MMR'ında çok düşük olduğunu düşünmüyorum çünkü art arda 4-5 maç kazandığım seriler oldu. MMR yükseltmek için başka bir yol var mı? Yeni hesap daha mı mantıklı olur? Son 8 maçın sadece ikisinde kaybettim mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Senden düşük lige sahip kişilerle girme.
2- Senden yüksek lige sahip olup da stucklanmış kişilerle girme.
3- Win streak atmaya bak, bu en fazla yükselten etmen.
4- Başaramıyorsan yeniden bir hesap açıp sıfırdan başla.

Kill almak sadece işe yaramıyor. Önemli olan öldürmek değil ölmemek. Bu cümleyi anlayan kendini Dia'da buluyor zaten. Oyun sizden olabildiğince ölmeden farm yapıp, görevleri tamamlayıp win almanızı ister.

Sıkıcı ama bu böyle. Biz sırf eğlenmek için dive giriyoruz mesela.

Lose aldığım maç dışında yüksek ölüm sayılarına sahip değilim. Çok nadiren feed seviyesinde ölmüş oluyorum. Son 20 maçımda bir kez var mesela. Son 6 maçın sadece bir tanesi lose, ona rağmen son maçta 20 LP verdi.

1681469088602.png

Lose aldığım maç dışında yüksek ölüm sayılarına sahip değilim. Çok nadiren feed seviyesinde ölmüş oluyorum. Son 20 maçımda bir kez var mesela. Son 6 maçın sadece bir tanesi lose, ona rağmen son maçta 20 LP verdi.

Eki Görüntüle 1739585
Senin takımın güçlü rakibinki zayıf geldiğinde düşük lp veriyor genelde. %57 wr yaptığınıza göre iyi oynuyorsunuz bu yüzden yeni hesap açıp kasmanızı tavsiye ederim yeni hesaplar çok kolay kasılıyor 2 lig falan atlatma var.

@Reny. Solo Top'a ayrık iktirmesi kuvvetli kulelere fazla vuran herolar alıp art arda sabrede sabrede sıkıla sıkıla oynayıp soloyu yararak maçı kazandırman lazım. Başka türlü çıkamazsın. Top da solo oyna.

@Reny. Solo Top'a ayrık iktirmesi kuvvetli kulelere fazla vuran Hero'lar alıp art arda sabrede sabrede sıkıla sıkıla oynayıp soloyu yararak maçı kazandırman lazım. Başka türlü çıkamazsın. Top da solo oyna.

Deneyeceğim, teşekkürler. Kill peşinde koşan biri değilim, farm yapıp ittirmekden sıkılmam pek herhalde.

Deneyeceğim, teşekkürler. Kill peşinde koşan biri değilim, farm yapıp ittirmekden sıkılmam pek herhalde.
Sion'u dene. Lakin pasifi gereği ölmen de gerekiyor ama 0-15 oynarsın, kuleleri aça aça maçı kazandırırsın. Yine lig çıkarsın sadece KDA düşük olur. Tank kule tekleyen sion build + Rünü, Nasus'tan bile çok iş yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı