LoL'de nasıl gelişilir?

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam LoL'e başlıyalı 1 - 2 hafta oluyor normalde hikayeli oyunlar oynayan biriyim. Arkadaşlar indir deyince ben de indirdim oyunu da sevdim aslında ama klavye ye pek hakim de değilim çoğu komboyu yapamıyorum genelde gamepad ile oynadığım için. Main olarak Jungle Nocturne bir hoşuma gitti gibi 10 - 20 el attım hangi maça girsem küfür ediyorlar o yüzden pek oynama zevkimde kalmıyor bütün laneleri denedim en hoşuma giden Jungle oldu ama takımın benden yeni başlamama rağmen çok beklentisi var en ufak hatamda direkt 7 laf yiyorum oyunu silme noktasına geldim artık bu oyunda nasıl gelişilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam LoL'e başlıyalı 1 - 2 hafta oluyor normalde hikayeli oyunlar oynayan biriyim. Arkadaşlar indir deyince ben de indirdim oyunu da sevdim aslında ama klavye ye pek hakim de değilim çoğu komboyu yapamıyorum genelde gamepad ile oynadığım için. Main olarak Jungle Nocturne bir hoşuma gitti gibi 10 - 20 el attım hangi maça girsem küfür ediyorlar o yüzden pek oynama zevkimde kalmıyor bütün laneleri denedim en hoşuma giden Jungle oldu ama takımın benden yeni başlamama rağmen çok beklentisi var en ufak hatamda direkt 7 laf yiyorum oyunu silme noktasına geldim artık bu oyunda nasıl gelişilir?
LoL'de gelişmek biraz pratik işi. Dereceli oynuyorsanız takım arkadaşlarınızın güzel (!) cümlelerine maruz kalabilirsiniz. flame atanı muteleyin.

Hocam bende pek istekli değilim ama arkadaşların oynadığı başka oyun yok bir Valorant var işte onu da beceremiyorum.
LoL'de gelişmek istiyorsan ilk başta karakterinin buildini düzgün yapman gerekiyor. Önemli faktörlerden biri, karşı taraf ne alıyorsa ona göre sende counterleyebileceğin bir karakter alırsan iyi iş çıkartabilirsin.

Ayrıca karşı tarafta seni en çok hangi karakter zorluyorsa onu banlaman daha iyi.

LoL'de gelişmek istiyorsan ilk başta karakterinin Build'ini düzgün yapman gerekiyor. Önemli faktörlerden biri, karşı taraf ne alıyorsa ona göre sende counterleyebileceğin bir karakter alırsan iyi iş çıkartabilirsin.

Ayrıca karşı tarafta seni en çok hangi karakter zorluyorsa onu banlaman daha iyi.

Peki sizce bu kadar emek vermeye değen bir oyun mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı