LoL'de nerflenmesini istediğiniz şampiyonlar ve itemler neler?

Gayet kolay bir şampiyon, eskiden en kanser şampiyonlardandı ancak şu an değil.

Eski Teemo ne güzeldi öyle sınırsız mantar döşe.

Tüm koridoru azına kadar doldur ve milletin can çekişmesini izle.

Bu kadar hasar çıkarması gerekli karakterin çünkü çok kırılgan yakalandığı anda işi bitiyor. Tabii ki susturma ve kaçma skilleri bulunduracak ne anlamı kalıyor yoksa kırılgan bir karakter olmasının.

Vayne konusunda haksızsınız, Base'de bulunan o hayatı karartan kule gibi olunca cho kim eritecek adamı, 5 kişi dalıyoruz adam utanmasa hepimizi yiyecek.

Aslında tüm hepsi için haksızsınız. İyi oynayan adam zirveye çıkarabilecekken kötü oynayan karakteri batırabilir. Bir Support main olarak söyleyebilirim ki Vayne oynayıp oyunu taşıyabilen kişi sayısı tüm kitlede %15 20'lik bir kısımdır. Aynısı ezrael için ise %50 60 diyebilirim.

Karşı takıma gelen ve size tek atan karakterler ve aldıkları itemler galiba bunlar.

Çok saçma hasarlar var ama her karakter ile saçma hasarlar çıkarabilirsiniz. Leona ile 1V1 Jax kesebiliyorsam eğer demektir her karakter ile hasar çıkarabilirsiniz. Soraka ile bile millete hasar çıkarırsınız.

Siz burada böyle konuşuyorsunuz da DotA 2'ye bir girseniz herhalde maçın ortasında kapayıp oyunu silersiniz. İsterse adam 0/20 0/25 olsun 15/0 olan sizi anında tekleyebilir.

Son düzenleme:
Düşük Elo banları bunlar zaten. AP suikastçılar, Talon, Büyücüler varken Zed'in tek atmasına laf ediliyor hani...

Ezreal'ı güçsüz sanıyorlar ancak ben oyuna başladığımdan beridir Ezreal 1 kez bile metadan düşmedi, her zaman güçlüydü. 1.seviyede Q'su 90 vuruyor ve spamlanabiliyor, jung bile oynanıyordu eskiden. Çok fazla beyin gerektirmeyen karakter var oyunda ama buna rağmen laf edilen karakterler komik. 11 level Tristana kafama atlayıp 1 saniyede 14 level 2.5k canlı beni kesiyor, laf edilen karakter Teemo.

Lulu, Seraphine gibi aşırı mantıksız, bozuk çarlar banlanmıyor, Vayne banlayın diyorlar. Maksimum Plat 4 banları işte.

Benim şahsi düşüncem; Gerçek hasar'ın oyundan komple kaldırılmasıdır. Gerçek hasardan daha saçma bir şey yok. Tank şampiyonların bir önemi kalmıyor. Madem gerçek hasar diye bir şey var oyunda ve bazı şampiyonların pasif yetenekleri bile gerçek hasar vurmalarını sağlıyor, o zaman zırh delme/deşme, büyü nüfuzu itemlerini kaldırın oyundan arkadaş. İstediğin kadar tank ol bir Master yi gelsin E yeteneğine basıp seni şipşak eritsin, o kadar tank itemleri kas bir Vayne gelsin herhangi bir yeteneği kullanmadan W yeteneğinin pasifi sayesinde seni hemen eritsin. Çok saçma geliyor bana gerçekten. Oyundan kaldırılmasa bile kullanılmasını biraz zorlaştırmalılar diye düşünüyorum.

ADC'ler genel olarak güçsüz. Tank Cho, Mundo gelip tek atıyor. Düzgün Support yoksa hiçbir ADC taşıyamaz bu metada. 0/5 Yasuo geliyor W atarak ADC'lerin tüm yeteneklerini iptal ettiriyor.
Saçmalık kısacası. Ezreal güçlü değil yani, yakaladığınız zaman tek yiyor.

Millete en fazla Plat 4 demişsiniz, sizin liginiz nedir?

Oyunda sadece gerçek hasar değil, hasar çok fazla. Ki, tanklar da pek masum değil. Önüne gelen herkesi tekleyebilecek hasara sahip Shen (2 haftada Türkiye 13.sü olmuştum, biliyorum.), %112 maksimum can hasarına sahip Ornn, tank kassa bile oyunun kaderini değiştirebilecek ultiye sahip Malphite, oyundaki en iyi sustain yeteneklerinden birine sahip Cho'gath, 4 kitle kontrol yeteneğiyle hareket ettirtmeyen Nautilus, Suikastçı tekleyen Leona gibi, gibi.
Plat 1'im şu an, bu sezon başladım. Bu bahsettiğiniz karakterler sadece ADC'lere değil, herkese tek atıyor bu arada. ADC'ler oyunda ilk kez en güçlü sınıf değil, bu kadar ağlamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Sezon 6 gibi başlayıp, bir sezon oynayıp bırakmıştım.

Dikkatli okuyunca fark ettim, millete en fazla Plat 4 demedim, Plat 4 banı bunlar dedim. Aynı şey değil.

Dereli kasmıyorum oyunu eğlencesine oynuyorum ama cidden şaka gibi oyun sergiliyorlar. Çok zor değil oyunu oynayabilmek dört adet ana tuş iki adet yancı tuş isteğe başlı 2 3 adet numara tuşlarına basılıyor.

Şaka gibi oyun sergiliyorlar, Soraka alıyorum yanıma ezrael alıyor iyi hoş babacım al oyna ne diyeyim. Oyuna giriyorum adama doğru flash atıyor ölmemek için şifasını harcıyor, bana soru işareti atıyor sonra, savaşa giriyoruz adam kaçacak tutuştur bırakıyorum paşam benim tutuştur almammı istiyor, Soraka ayaklı base ne diye sen şifa alırsın. Şifa senin neyine. En son ise suç bana kalıyor neymiş koruyamamışım.

Yav arkadaş siz şaka mısınız, ben bir Soraka'yım kendi canımı sana veriyorum iyileştirmek için ve çok açık bir hedef haline geliyorum, arkada durmazsam ne yapacağım adam beni şak diye kesecek. Sen aptal gibi minicik canınla adama dalmaya çalışırsan benim suçum ne burada.

Yuumi alıyorum aynı şey, paşam saçma sapan dalıyor benim mana bitiyor ölünce neden can vermedin. Leona ile de aynısı var geri çekilmemiz gerek, dalıyor saçma sapan sonra bana laf atıyor.

Şu oyunu oynayan insanların %85 90'lık kesimi beyinlerini kullanmadan oynuyor oyunu.

Leona ile 15/2/25 maç bitirdiğimi hatırlıyorum.

Ben diyorum o yüzden, bizim oynadığımız LoL Demo gibi bir şey. LoL oynamak için 5v5 girilmeli. Bizim takım 5 kişi sesli sohbette olacak, karşı takım 5v5 sesli sohbette olacak. Oyunun eğlencesi o zaman çıkıyor.

Sezon 3 civarı başlamıştım oyuna. Birkaç sezon oyunu bıraktım. ADC'ler "Elektrik Ver" rünü geldiğinden beri güçsüz ve tek yiyorlar. Önüne gelenden tek yemeye alıştım zaten, sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…