Support bu yüzden var zaten? Kalkan veren bir sürü item var, iyileştirme sağlayan bir sürü item var, can arttıran bir sürü item var. ADC'ler madem güçsüz, neden orta koridorda tek başına oynanabilen karakterler var? Varus, Lucian, Tristana, Ezreal, Samira gibi karakterler tek başına oynanabiliyor farklı koridorlarda.Sezon 3 civarı başlamıştım oyuna. Birkaç sezon oyunu bıraktım. ADC'ler "Elektrik Ver" rünü geldiğinden beri güçsüz ve tek yiyorlar. Önüne gelenden tek yemeye alıştım zaten, sıkıntı yok.
Support bu yüzden var zaten? Kalkan veren bir sürü item var, iyileştirme sağlayan bir sürü item var, can arttıran bir sürü item var. Adc'ler madem güçsüz, neden orta koridorda tek başına oynanabilen karakterler var? Varus, Lucian, Tristana, Ezreal, Samira gibi karakterler tek başına oynanabiliyor farklı koridorlarda.
Ne istiyorsunuz anlamıyorum, hem tek yemeyin, hem en yüksek 1V1 hasarına sahip olun, hem de en yüksek takım savaşı hasarına sahip olun. Ayrıca cidden anlamıyorum, neden tek yiyen sadece Adc'ler miş gibi davranıyorsunuz ki? Oyundaki hasar çok yüksek direkt, herkes tek yiyor. Adc'ler güçsüz değil, sadece eskisi kadar güçlü değiller.
Olması gereken o zaten. Hem hasar vuracak hem ölmeyecek mi?LUX örneği mesela. Şu an hasarı iyi gibi ama aldığı hasar ciddi anlamda daha fazla. 400K LUX sahibi olarak ve onadığımdan biliyorum.
Ehem, profil fotoğrafında Vladimir var.Olması gereken o zaten. Hem hasar vuracak hem ölmeyecek mi?
Lux şu anda 2 atakta ölüyor tecrübesiz kişilerin elinde.Olması gereken o zaten. Hem hasar vuracak hem ölmeyecek mi?
Bence sadece bazı şampiyonlar gerçek hasar vurabilmeli. Camille, Garen, Darius, Cho Gath, Master Yi gibi. Bu Vayne karısı düz vuruşla gerçek hasar atıyor. Tank eritmeden bahsediyorlar, zırh deşme sağlayan bir sürü item var. Gerçek hasar vurmak bu kadar kolay olmamalı. Kraken Katili de kaldırılmalı bence oyundan. Çocuk oyuncağı oldu gerçek hasar vurmak.Benim şahsi düşüncem; Gerçek hasar'ın oyundan komple kaldırılmasıdır. Gerçek hasardan daha saçma bir şey yok. Tank şampiyonların bir önemi kalmıyor. Madem gerçek hasar diye bir şey var oyunda ve bazı şampiyonların pasif yetenekleri bile gerçek hasar vurmalarını sağlıyor, o zaman zırh delme/deşme, büyü nüfuzu itemlerini kaldırın oyundan arkadaş. İstediğin kadar tank ol bir Master yi gelsin E yeteneğine basıp seni şipşak eritsin, o kadar tank itemleri kas bir Vayne gelsin herhangi bir yeteneği kullanmadan W yeteneğinin pasifi sayesinde seni hemen eritsin. Çok saçma geliyor bana gerçekten. Oyundan kaldırılmasa bile kullanılmasını biraz zorlaştırmalılar diye düşünüyorum.
Haklısın. Bu aralar ne takımımda ne karşıda hiç fazla vuran bir Lux göremiyorum. Skilleri tutsa bile çok az vuruyor, hemen ölüyor.Lux şu anda 2 atakta ölüyor tecrübesiz kişilerin elinde.
Olması gereken bu ancak LUX üzerinde abartılı bir hasar yok. Bu hasara kıyasla ciddi anlamda hasar aldığını düşünüyorum.
LUX anca 4 item sonrası tek atmaya başlıyor oda büyü direnci olmayanlara.
Vayne oynayıp az hasar vuran hiç kimse görmedim. Ezilse bile o hasarı azalmıyor. Her oyun sonu bakarım vurduğu hasarın yarısı gerçek hasardır. Sadece tank değil, herkesi eritiyor ezilse, geri kalsa bile.Eski Teemo ne güzeldi öyle sınırsız mantar döşe.
Tüm koridoru azına kadar doldur ve milletin can çekişmesini izle.
Bu kadar hasar çıkarması gerekli karakterin çünkü çok kırılgan yakalandığı anda işi bitiyor. Tabii ki susturma ve kaçma skilleri bulunduracak ne anlamı kalıyor yoksa kırılgan bir karakter olmasının.
Vayne konusunda haksızsınız, Base'de bulunan o hayatı karartan kule gibi olunca cho kim eritecek adamı, 5 kişi dalıyoruz adam utanmasa hepimizi yiyecek.
Aslında tüm hepsi için haksızsınız. İyi oynayan adam zirveye çıkarabilecekken kötü oynayan karakteri batırabilir. Bir Support main olarak söyleyebilirim ki Vayne oynayıp oyunu taşıyabilen kişi sayısı tüm kitlede %15 20'lik bir kısımdır. Aynısı ezrael için ise %50 60 diyebilirim.
Karşı takıma gelen ve size tek atan karakterler ve aldıkları itemler galiba bunlar.
Çok saçma hasarlar var ama her karakter ile saçma hasarlar çıkarabilirsiniz. Leona ile 1V1 Jax kesebiliyorsam eğer demektir her karakter ile hasar çıkarabilirsiniz. Soraka ile bile millete hasar çıkarırsınız.
Siz burada böyle konuşuyorsunuz da DotA 2'ye bir girseniz herhalde maçın ortasında kapayıp oyunu silersiniz. İsterse adam 0/20 0/25 olsun 15/0 olan sizi anında tekleyebilir.