LoL'de nerflenmesini istediğiniz şampiyonlar ve itemler neler?

Kai'Sa isimli böceğin derhal nerflenmesi gerekiyor en dandikten en iyi elolara kadar tüm yerde Kai'Sa görmekten bıktım.

Bu W yeteneği allah vergisi ve sandığınız kadar overpowered bir yetenek değil.
E yani dediğine hak verebilirdim sanırım, eğer ben de eskiden Vladimir OTP olmasaydım. Vladimir OTP olduğum zamanlardan biliyorum, o komboyu yapman gereken zamanda W yeteneğin bekleme süresindeyse zaten kazanmayı ne kadar hak ediyorsundur orası tartışılır. 0.4 saniyede all-in yapabildiğin bir kombosu var, ve kelimenin tam anlamıyla tek atıyor. Çok güçlü olduğu için şampiyonu oynamayı bıraktım, karşıma gelene geçene tek atınca bir süre sonra eğlencesi çıkmıyor çünkü. W yeteneği yüksek miktarda can yiyor olabilir, o yüzden dikkatli kullanıp gerçekten kullanman gereken anlara saklaman gerekiyor.

Kai'sa kesinlikle nerflenmeli. Çar late çarı ama erken oyunda pasif+w yarı can alıyor. Aynı şekilde yeni Senna buildi de çok bozuk o yüzden Senna da nerflenmeli diye düşünüyorum. Udyr çok hızlı, gereksiz hızlı. Hızını biraz azaltsalar fena olmaz. Ve Darius'un ultisi de nerflenmeli bence. 16 levelde Yenilmez+5 stack bir Darius 550 AD'ye kadar çıkabiliyor. Bu da 1300 civarı gerçek hasar çıkaran bir ulti demek, o yüzden Darius ultisinin ve pasifinin ileri seviyelerde nerf yemesi güzel olurdu.

Nasus çünkü çarı Top Lane'de 3/0 olarak yeniyorum adam stack kasa kasa beni kesiyor saçmalık ya.

LoL'daki dengesizlikler buff ile ya da nerf ile çözülemez. 2 haftada bir yeni yamalar yapılıyor. Biri güçleniyor biri zayıflıyor vs. Fakat sonuç ne oluyor. Zayıflayan karakter oynanmıyor ve sonra diğer yamada zayıflayan karakter tekrar güçlendiriliyor. Böyle devam ediyor bu döngü.

Şampiyon ve ya eşyalar değil de haritaya bakmadan totemsiz koridorunu iten, görev yapmayan, rakibin ne kadar güçlü olduğunu hangi eşyaları aldığını takio etmeyen oyuncular oyundan silinse gayet güzel olur. Yoksa 15 1.1 kha ile oyunu verirsiniz. Welcome to elohell

800 k Yasuo var mid sal.(!)

Bu dediklerin kalksa oyundaki şampiyonlar silinmiş oluyor zaten oyunda zaten dengesizlikler var ki bunu nerflemekten ziyade oynanışa etki ederek tamamıyla kaldırabilirler diye düşünüyorum. Heroes of the storm oyunundaki gibi her karakterin 2-3 farklı ultisi olması gibi şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…