Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Oyuna ilk başladıgımda açık olan bir şampiyonu belli bir süre oynadıktan sonra seçemiyorum, ve envanterimden gidiyor. Swain oynuyordum bir anda seçememeye başladım, normal midir?
Oyuna ilk başladıgımda açık olan bir şampiyonu belli bir süre oynadıktan sonra seçemiyorum, ve envanterimden gidiyor. Swain oynuyordum bir anda seçememeye başladım, normal midir?
Çözüm Metin Eren Türkmen 27 Şubat 2023 Haftalık ücretsiz şampiyon havuzu oluyor, sizin oynadığınız o hafta Swain ücretsiz şampiyon havuzunda olduğu için oynayabilmişsinizdir.
Haftalık ücretsiz şampiyon havuzu oluyor, sizin oynadığınız o hafta Swain ücretsiz şampiyon havuzunda olduğu için oynayabilmişsinizdir.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.846 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #2 Haftalık ücretsiz şampiyon havuzu oluyor, sizin oynadığınız o hafta Swain ücretsiz şampiyon havuzunda olduğu için oynayabilmişsinizdir. Artı 1 Eksi Çözüm
Haftalık ücretsiz şampiyon havuzu oluyor, sizin oynadığınız o hafta Swain ücretsiz şampiyon havuzunda olduğu için oynayabilmişsinizdir.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.766 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Şubat 2023 #3 Lol hayatımda oynamadım ama bazı karakterler derecesize özel kısa bir süre veriliyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Haftalık ücretsiz şampiyon havuzu oluyor, sizin oynadığınız o hafta Swain ücretsiz şampiyon havuzunda olduğu için oynayabilmişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, 4800 Mavi özmüş Swain 4250 var bende Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Haftalık ücretsiz şampiyon havuzu oluyor, sizin oynadığınız o hafta Swain ücretsiz şampiyon havuzunda olduğu için oynayabilmişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, 4800 Mavi özmüş Swain 4250 var bende