Çözüldü LoL'de oluşan FPS sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Özil Bounce

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartı 4070 ve işlemci i7 13700HX, oyunu arka plana alınca fanlar çalışmaya başlıyor. Oyun 400 500 FPS arasında geziyor 3.2K'da ama oyuna tıklayınca 120 civarlarına düşüyor. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı dostum, alt tab atınca FPS yükseliyor hala ilginç bir şekilde ama ekrana alınca oyunu düşüyor geri yine.

Otomatik HDR kapatınca düzeldi.
Aynı dostum, alt tab atınca FPS yükseliyor hala ilginç bir şekilde ama ekrana alınca oyunu düşüyor geri yine.

Otomatik HDR kapatınca düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama bendede şöyle birşey söz konusu. Oyun içi ayarlarda dikey senkronizasyona tıklamaz isem 500 fps civarı alıyorum 350-550 arası gidip geliyor. Ancak fps sınırlaması yapar isem ekranım 240 Hz. fps 240a sabitleniyor ancak bu seferde 200 lere falan düşüyor ara sıra . Sorum şu fps sınırlamam yok iken 200 leri görmüyorum 350 ye falan düşüyor minimum. sınırlama yapınca mantıken 240da sabit durması gerekmezmi neden öyle oluyor. Sadece meraktan soruyorum dert etmedim bu olayı :d

Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama bendede şöyle birşey söz konusu. Oyun içi ayarlarda dikey senkronizasyona tıklamaz isem 500 fps civarı alıyorum 350-550 arası gidip geliyor. Ancak fps sınırlaması yapar isem ekranım 240 Hz. fps 240a sabitleniyor ancak bu seferde 200 lere falan düşüyor ara sıra . Sorum şu fps sınırlamam yok iken 200 leri görmüyorum 350 ye falan düşüyor minimum. sınırlama yapınca mantıken 240da sabit durması gerekmezmi neden öyle oluyor. Sadece meraktan soruyorum dert etmedim bu olayı :d
Bende de öyle oluyordu. Monitör 144 Hz olduğu için 144'e çekiyordum ara sıra 110 100 falan görüyordu fakat görsel açıdan herhangi bir rahatsızlık duymadım. Çok kafaya takmayın. Konuyu hortlatmak yerine yeni konu açsaydınız daha net cevaplar alabilirdiniz bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı