LoL'de rankınız ne?

LoL bence şans oyunu.

Wesr'te fresh hesapta %68 wr yaptım genel olarak, ama bana denk adam vermek yerine %38 Wr'li, ne yapacağını bilmeyen adamlar vermeye başladı.

Mid oynayınca zaten plata kadar çıkıyorsun, oradan da elin kolun tutuyorsa, çarına hakimsen elmasa, oradan da şam'a.

Ama benim Wr'im yüksek iken, matchmarking beni aşağı çekmek için ne yaptığını bilmeyen fransız ve türkleri takımıma doldurması Riot'un bilerek yaptığı bir şey.

Şu anda ben de West'te oynuyorum aynen dediğin gibi oluyor. Oyunda ne kadar kolsuz oyuncu varsa beni buluyor. Bir tane bile adamakıllı oyuncu geldiğini görmüyorum. Main olarak SUP ve Jungle fazla oynuyorum. SUP alsam diğer laneler feedliyor, Jungle alsam bu sefer de laneler sürekli push yaptığından gang atamıyorum. Üstüne karşı Jungle gang atınca bana sataşıyorlar. Allah'tan West'in modları AFK yoksa o kadar ırkçı söylem, küfürlerden sonra yediğim banla oyunu bırakırdım.
 
Plat 2.
Silverdan plata kadar kha oynarak çıktım.Şimdi saldım khayı.Kha oynasam elmas a hatta dahada üstüne çıkarım ama artık orman oynayacak enerjim yok.Karşı ormanı sürekli takip edeceksin laneleri kontrol edip kill arayacaksın objektif kovalayacaksın.Orman zaten oyundaki ana taşıyıcı roldür geri kalanlar ıvır zıvır.Top lane oynuyorum şimdi miss gibi kafam rahat adamla 1v1 atıyorum oynadığım karakterlere ve karşıma gelen karakterleri bildiğim için kazanıyorum genelde topu.Ama top laneden maç taşımak diye birşey yok tamamen takıma bağlısın.
 
LoL evlenmeden öncesine aktif olarak oynadığım ve bazılarına etik gelmese de boost yaparak gelir elde ettiğim bir oyundu. En fazla GM 350 LP ye kadar çıkabildim. Sezon 7-8-9 da Nocturne ile TR rank 1, World 4'ü görmüşlüğüm var. Evlendikten sonra hesaplarımı sattım, şimdi pazardan pazara o da canım çok isterse girer 2-3 oyun normal oyun atarım. Bazen high elo bir Duo bulup sıfırdan fresh acc kasasım gelmiyor değil ama o enerjiyi kendimde bulamıyorum ne yazık ki. Eğer isteyen olursa ücretsiz bir şekilde düşük elo hesaplarını zevkine yükseltebilirim.

11 senelik oyuncuyum. En fazla Şampiyonluk kümesinde 780 LP'ye kadar çıkabildim. Şu an Ustalıktayım😀

Hangi sunucudasınız hocam?
 
West'te elmas yapıp bırakmıştım ondan sonra bir daha rank oynamadım ama bir yerden sonra refleks oluyor mesela bana şu an demir hesap verseniz TR'de anında elmasa kasarım kolay geliyor çünkü oyunun mantığını belli bir yere kadar bildiğim için.
 
Benim rankım Gümüş 2.
Hecarim ile çıktım.

Eskiden ise 5 liglerde Altın 3'e çıkmıştım.
4'liglerde ise Altın 4 olmuştum.
 
Derken? Küçükken girdiğimde daha 30 level olup dereceliyi açamamıştım. Şuanda Bronz 1’im.
Öyle mi? Ben de sandım ki rankım yok bu yüzden bronz olduğunu söyledin. Yani en düşük ligi kast ettiğini düşündüm.
Sana da en düşük ligin demir olduğunu söyledim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı