F fthkynr Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 258 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #1 LoL'de rastgele Hero seçme şansım var mı? Seçim yapmasam rastgele seçse, DotA2'de vardı ama LoL'de bulamadım.
LoL'de rastgele Hero seçme şansım var mı? Seçim yapmasam rastgele seçse, DotA2'de vardı ama LoL'de bulamadım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 4 Ocak 2024 #2 Şampiyon seçme kısmının başında soru işareti vardı bir ara. Ona basınca rastgele bir tane seçiyordu. Yok mu artık? Artı 0 Eksi
Şampiyon seçme kısmının başında soru işareti vardı bir ara. Ona basınca rastgele bir tane seçiyordu. Yok mu artık?
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.451 Çözümler 2 4 Ocak 2024 #3 Vavien. dedi: Şampiyon seçme kısmının başında soru işareti vardı bir ara. Ona basınca rastgele bir tane seçiyordu. Yok mu artık? Genişletmek için tıkla... Var arkadaş görmedi her halde. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Şampiyon seçme kısmının başında soru işareti vardı bir ara. Ona basınca rastgele bir tane seçiyordu. Yok mu artık? Genişletmek için tıkla... Var arkadaş görmedi her halde.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.497 Çözümler 131 4 Ocak 2024 #4 ''Seçim yapmasam, rastgele kendi kendine seçse'' diyorsan öyle bir şey yok. Şampiyonu kendin seçmek zorundasın; Ama ''Şampiyon seçmekte kararsız kalıyorum'' diyorsan Şampiyon seçim ekranında en başta ''Rasgele'' butonu var. Vavien. dedi: Şampiyon seçme kısmının başında soru işareti vardı bir ara. Ona basınca rastgele bir tane seçiyordu. Yok mu artık? Genişletmek için tıkla... Hala duruyor. Artı 0 Eksi
''Seçim yapmasam, rastgele kendi kendine seçse'' diyorsan öyle bir şey yok. Şampiyonu kendin seçmek zorundasın; Ama ''Şampiyon seçmekte kararsız kalıyorum'' diyorsan Şampiyon seçim ekranında en başta ''Rasgele'' butonu var. Vavien. dedi: Şampiyon seçme kısmının başında soru işareti vardı bir ara. Ona basınca rastgele bir tane seçiyordu. Yok mu artık? Genişletmek için tıkla... Hala duruyor.
KS KS F fthkynr Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 258 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #5 Acaba sadece dereceli seçimde mi var ben dereceli giremiyorum daha. Artı 0 Eksi
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #6 fthkynr dedi: Acaba sadece dereceli seçimde mi var ben dereceli giremiyorum daha. Genişletmek için tıkla... Dereceli de yoktu heralde. İlla ben rastgele seçecem diyosan kura çekme siteleri var oraya bütün heroları yaz kura çek. Artı 0 Eksi
fthkynr dedi: Acaba sadece dereceli seçimde mi var ben dereceli giremiyorum daha. Genişletmek için tıkla... Dereceli de yoktu heralde. İlla ben rastgele seçecem diyosan kura çekme siteleri var oraya bütün heroları yaz kura çek.