LoL'de Sadece Bir Şampiyona mı Önem Verilmeli?

Öyle yaparak bir kümeye kadar yükselebilirsin ama ondan sonra şampıyon havuzunu geliştirmen gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem 30 lvl olduğun anda dereceli atmaman.Diğer tavsiyem yayıncıları izlemen.Eğer kısa sürede iyi bir kümeye ulaşmak istiyorsan üst koridora yoğunlaş.Farm yapmayı safe oynamayı matchupları video izleyerek öğrenmeye çalış.Renekton Fiora ve İrelia üzerine yoğunlaş.Eğer 30 olduğun gibi dereceli atarsan bronza düşersin ve yeniysen çıkman gerçekten zor.30 olduktan sonra 6-7 ay boyunca normal oyunda kendini geliştirdiğini ve yayıncıları izleyerek farm yapmayı jungleden korunmayı lane itip dondurmayı öğrendiğini varsayarsak ilk 10 maçında tek yapman gereken herkesi mutelemek.Sadece ilk 10 maç değil sonraki maçlarındada mutele.Ben korean serverinde dia 2 yim adamları anlamıyorum ama yine de chatte sürekli hareket olduğunda dikkatimi çektiği için muteliyorum.Bu arada üst koridora asla ama asla ignite alma laneyi kazanman oyunu kazandırmaz bot laneye veya ejderhaya attığın bir teleport ile oyunun kaderini değiştirirsin.İyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı