Çözüldü LoL'de sebepsiz yere ban

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

maximussss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam çok garip bir olayla karşı karşıyayım. 1 gün önce ana LoL hesabımdan hile gerekçesiyle kalıcı uzaklaştırma aldım. Hemen ticket attım ve yeni hesap oluşturdum. Yeni kurduğum hesapta bir maç attım ve oda hile yüzünden kalıcı uzaklaştırma yedi. Kaspersky'dan virüs taraması yaptım Vanguard'ı tetikleyebilecek bir uygulama var mı diye yok. Riot yardımcı olabilir mi yoksa sizin öneriniz var mıdır bilgisayarımı formatlamam gerek?(hiç 3.partı yazılım kullanmadım kullanmamda)

Hocam, aynı sorunu ben yaşıyorum. Bilgisayarıma format attım, format attığım bilgisayara LoL'ü yüklerken LoL'ün yükleme ekranında tekrar ban yedim. Ticket açıyorum, bir şey söylemeden kapatıyorlar. Eğer sorunu çözebilirsen bize de ilet.

Benim başıma da gelmişti 3. parti yazılım uyarısıyla sırasıyla 1 dk-5dk-15dk-1 saat yemiştim ara verdim 1-2 gün sonrasında modemi sıfırladım bilgisayarın ağ ayarlarını sıfırladım, düzeldi. Ama ne olur ne olmaz bence format da atın. Windows Defender'ı da kapatmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı