LoL'de Sinir Olmamayı Nasıl Beceriyorsunuz?

Tamam bazı insanlar sakin bir kişiliğe sahiptir relax takılabiliyorlar. Ama ben gibi çok çabuk sinirlenen insanlar nasıl sakin olacak bu oyunda bunca aptalın içinde soruyorum size? Adamın paçalarından yeteneksizlik akıyor, 3-15 oynayıp maymun gibi oyunda viyaklayıp insanların oyununu mahvediyor. E sustur o halde diyeceksiniz. Denedim evet onu da denedim. Bu sefer de bilerek rakibe ölmeler, rakibe yaptığımız global görevleri söylemeler falan. Şu oyunu oynarken inanır mısınız sinirden gögsüm ağrıyor. Böyle benim göğsüme baskı uygularlarmışcasına bir ağrı hem de. Sürekli takılabileceğim oyun arkadaşı da bulamıyorum. Bir gün var 10 gün yok oluyorlar. Oyunun tarzını sevdiğimden bırakamıyorum da oyunu. Sezon 4' ün sonunda başladım oyuna ve şuan 7. hesabımı oynuyorum. Sinirlerime hakim olamayıp küfür ediyorum aptal maymunlara olan bana oluyor. İnanın insan dayanamıyor bir yerden sonra küfür ediyor. Varsa sakin kalmak için bir önerisi olan buyursun onu dinliyorum.

Ben kesin çözümü buldum ya. Oynamamak:) Nerde anancı veled var oraya toplanmış. Ya birini terlikle kızarana kadar dövecektim ya oyunu bırakacaktım. Ben de bırakmayı seçtim kafam rahat artık:)

Genellikle hemen tilt olan biri olarak nerdeyse imkansız, ara ara başarabiliyorum sadece. Lobide bile tilt olmayı başarabiliyorum sağolsun "Boosted hesaplar".

Uyguladığım yöntem şu "Her oyunu kazanıcam diye bir şey yok, ara ara geliyor böyle insanlar unlucky game, sonraki oyunda toplarım" diyorum, 1 oluyor, 2 oluyor, 3 oluyor kafayı yiyecek duruma geliyorum bazen, keşke yanımda olsa bir tanesi diyorum. Çok takmadan direk muteleyeceksin ve ona göre oynamaya çalışman gerekiyor. Sürekli şu adam kötü, napıyor bak felan demek yerine o adam yokmuş gibi takılman gerekiyor. Başarabilirsen olmazsın.

Ben kesin çözümü buldum ya. Oynamamak:) Nerde anancı veled var oraya toplanmış. Ya birini terlikle kızarana kadar dövecektim ya oyunu bırakacaktım. Ben de bırakmayı seçtim kafam rahat artık:)
Başka oyunlara yönelmeye çalışıyorum Resident Evil tarzı korku-gerilim. Onları hiç oynayamıyorum çok fazla gerildiğimden.

Başka oyunlara yönelmeye çalışıyorum Resident Evil tarzı korku-gerilim tarzı. Onları hiç oynayamıyorum çok fazla gerildiğimden.
En güzeli. Başka oyunlara yönel, yeni oyunlar dene gitsin. Hiç değmez iki üç tane veletle muhattap olmaya:) Bir tanesini tehdit ettim zaten, demin ana bacı küfür eden veled nasıl da "abi n'olur, valla bi' daha yapmayacağım, oynamam bile bir daha" demeye başladı görsen:) Boşver boş beleş insanla doldu o oyun artık.

En güzeli. Başka oyunlara yönel, yeni oyunlar dene gitsin. Hiç değmez iki üç tane veletle muhattap olmaya:) Bir tanesini tehdit ettim zaten, demin ana bacı küfür eden veled nasıl da "abi n'olur, valla bi' daha yapmayacağım, oynamam bile bir daha" demeye başladı görsen:) Boşver boş beleş insanla doldu o oyun artık.
Bazen markete alışverişe giderken LoL Cafe var yakınında ona bi girip bakıyorum içeride bir turlayıp LoL oynayan tiplere ve hepsi neredeyse 10 yaş var yok. Geriden bakıyorum skorlarına konuşmalarına falan gerçekten acınacak halde oyunun hali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı