Çözüldü LoL'de sıralı maçlar açılacak olan rankı etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaAhmet

Decapat
Yer
Denizli
TR’den sıkılıp EUW sunucusunda bir hesap açtım bakalım burada hangi ranka çıkabiliyorum diye. 30 level olmaya çalışıyorum, şu anda 20 level oldu fakat biraz sıkıldığım için biraz troll pickler atıyorum ve arkadaşlarım da oynamayı bilmediği için kaybediyoruz çoğu maçı. Bu kaybettiğim maçlar dereceli açılınca rankı etkiliyor mu?

Çözüm
Evet etkiliyor. Başlangıc elonuzu belirlemede. Örnek olarak 30 lvl hiç normal oyun oynamamış bir hesap ile 10 normal maç oynayıp en az 6-7 tanesini kazanırsan silver 2 veya 3 başlıyorsun. Yenilgi ve kda ların düşerse ona göre başlayacağın eloda düşüyor, bronze veya iron başlama ihtimalinde var.
TR'den sıkılıp EUW sunucusunda bir hesap açtım bakalım burada hangi ranka çıkabiliyorum diye. 30 level olmaya çalışıyorum, şu anda 20 level oldu fakat biraz sıkıldığım için biraz troll pickler atıyorum ve arkadaşlarım da oynamayı bilmediği için kaybediyoruz çoğu maçı. Bu kaybettiğim maçlar dereceli açılınca rankı etkiliyor mu?

Hesabınız yeni hesap ve önceden rankı açılmamışsa normal oyunda atacağınız 10 oyun etkiliyor.

Hocam MMR'ı yükseltip düşürmüyorsa sıkıntı yok. Zaten yerleştirme maçlarını oynarkenki performanstan dolayı MMR'ı yükselteceğini düşünüyorum, zaten Soloq'da çok zorlanacağımı zannetmiyorum arkadaşlarımla genelde Flex oynuyoruz.
Dediğim gibi sadece yerleştirme maçını oynarken ilk yerleştiğin eloyu etkiliyor. 100 normal oyun oynayıp 100 ünü kazansanda başlayacağın en yüksek seviye silver 2 bu belirlenen en yüksek lig ilk ranked maçı için. Belli bir seviyenin altında kalırsanda Bronze veya İron başlatıyor.

Hocam MMR'ı yükseltip düşürmüyorsa sıkıntı yok. Zaten yerleştirme maçlarını oynarkenki performanstan dolayı MMR'ı yükselteceğini düşünüyorum, zaten Soloq'da çok zorlanacağımı zannetmiyorum arkadaşlarımla genelde Flex oynuyoruz.
Flex için birşey diyemem fakat 30 lvl olup soloq girdiğinde üst üste galibiyet alırsan gold olduğunda plat hatta zümrütlerle eşleşirsin. Sıkıntı şu ki MMR iyice oturana kadar bu süreçte senin gibi yeni hesapla oynayan smurflerle eşleceksin. Misal gold eloda oynarken karşına master veya grandmaster olup smurfleyen adamlarda gelecek. Senin takımına ise gerçekten gold veya platlar gelecek. O yüzden o süreç biraz sıkıntılı ve biraz şansa bağlı. Eşleşmenin senin yönünden şanslı gitmesi lazım ya da senin taşıyıcı rolde olman lazım.

Dediğim gibi sadece yerleştirme maçını oynarken ilk yerleştiğin eloyu etkiliyor. 100 normal oyun oynayıp 100'ünü kazansanda başlayacağın en yüksek seviye Silver 2 bu belirlenen en yüksek lig ilk ranked maçı için. Belli bir seviyenin altında kalırsanda Bronze veya iron başlatıyor.

Flex için bir şey diyemem fakat 30 seviye olup soloq girdiğinde üst üste galibiyet alırsan Gold olduğunda plat hatta zümrütlerle eşleşirsin. Sıkıntı şu ki MMR iyice oturana kadar bu süreçte senin gibi yeni hesapla oynayan smurflerle eşleceksin. Misal Gold eloda oynarken karşına Master veya grandmaster olup smurfleyen adamlarda gelecek. Senin takımına ise gerçekten Gold veya platlar gelecek. O yüzden o süreç biraz sıkıntılı ve biraz şansa bağlı. Eşleşmenin senin yönünden şanslı gitmesi lazım ya da senin taşıyıcı rolde olman lazım.

İlk rankın tamamen performansa bağlı olacak ya solo taşıyacaksın ya kaybedeceksin sonraki 4 el 2'si garanti Win 2'si garanti lose o 2 loseyi winlersin MMR artar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı