LoL'de tek çift rankı nasıl kasılır?

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
Elo helle düştüğüm için demir 4'te oynuyordum. Hesabı Master arkadaşıma verdim ve demir 1'e kadar yükseltti. Bende artık rank oynamak istiyorum. Takımda troll veya AFK olmasına rağmen nasıl rank kasabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Katarina, Vladimir, Tryndamare gibi tek başına oyun taşıyabilen şampiyonları oynayın. Oyun bilginizi geliştirmek adına YouTube videolarına da bakıp takımla birlikte oynayın. Onları da kastırmaya çalışın. Oyun kazanma ihtimaliniz artar.

Elo helle düştüğüm için demir 4'te oynuyordum. Hesabı Master arkadaşıma verdim ve demir 1'e kadar yükseltti. Bende artık rank oynamak istiyorum. Takımda troll veya AFK olmasına rağmen nasıl rank kasabilirim?

Jungle main birini al ya da Katarina Twitch gibi TF'lerde ve lanede farm yapıp oyun sonu güçlü olan çarları dene.

Oyun bilgini geliştir. Demir 4 oynuyorsan oyun bilgin yok denecek kadar azdır. Oyun bilgini geliştirip artık ne mainsen onu çok iyi oynarsan mmr'ın yükselir. Oynadığın koridor ve şampiyonu söylersen daha detaylı bakabilirim.

Katarina, Vladimir, Tryndamare gibi tek başına oyun taşıyabilen şampiyonları oynayın. Oyun bilginizi geliştirmek adına YouTube videolarına da bakıp takımla birlikte oynayın. Onları da kastırmaya çalışın. Oyun kazanma ihtimaliniz artar.

Hocam 2 yıldır aralıksız tryndamere oynuyorum bronzda 1 milyon tryndamere ama hala rank atlayamadım sorun bendemi :(

Oyun bilgini geliştir. Demir 4 oynuyorsan oyun bilgin yok denecek kadar azdır. Oyun bilgini geliştirip artık ne mainsen onu çok iyi oynarsan MMR'ın yükselir. Oynadığın koridor ve şampiyonu söylersen daha detaylı bakabilirim.

ADC Tristana oynuyorum ama galiba baska lanede oynamam lazim.

Bende ADC ile her el 20 vuruyom ama demir4 dün penta atıyordum çaldılar hatta

ADC oynadigim zaman ya top lane ya mid lane feedliyor ve kaybediyoruz o yuzden Jungle veya top lane oynamayi dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı