Ayda yılda bıraktığım oyuna gireyim dedim yeni getirdikleri Vanguard özel dosyalarıma (OneDrive) izinsiz bir şekilde erişmiş bu nasıl bir ihlal bu nasıl bir rezilliktir? Dava etsem yeridir. İş dosyalarım özel dosyalarım vs hepsini erişmek nedir? Bu nasıl saçmalıktır kaç senelik oyuncuyum böyle saçma bir anti hile sistemi görmedim.
Nasıl dava edeceksiniz acaba? Okunmadan geçilen kullanıcı sözleşmesinde, bu durum muhtemelen belirtilidir. Bahsettiğimiz firma, 2-3 günlük firma değil ve kendini riske atmaz. Kullanıcı sözleşmesini açıp okuyabilirsiniz, bununla ilgili bir ibare muhtemelen vardır.
Ayda yılda bıraktığım oyuna gireyim dedim yeni getirdikleri Vanguard özel dosyalarıma (OneDrive) izinsiz bir şekilde erişmiş bu nasıl bir ihlal bu nasıl bir rezilliktir? Dava etsem yeridir. İş dosyalarım özel dosyalarım vs hepsini erişmek nedir? Bu nasıl saçmalıktır kaç senelik oyuncuyum böyle saçma bir anti hile sistemi görmedim.
Vanguard son güncellemeden sonra bilgisayarda bütün erişimleri ele alıyor izin vermezsen de oynatmıyor. Bir tane antihile yazılımı için bütün bilgisayarına dosyalarına erişebilir saçma sapan işler.
Oyunu yüklediğinizde, hesap açarken onayladığınız o sözleşme hani, orada bu durumu zaten onaylamış oluyorsunuz.
Gizlilik sözleşmesinde daha net bir madde vardır eminim. Dava nasıl açmayı düşünüyorsunuz sözleşmede olan bir madde için? Bu izlemeyi izinsiz yapmıyor, siz onaylıyorsunuz. Oynamayarak bu sorunu çözebilirsiniz. Uygulamayı, oyunu silin sizi izlemesin. Bu şekilde izlemesi saçma mı? Evet, saçma ama yapabileceğimiz tek şey ise oynamamak. Belki kararlarından vazgeçerler ama çok zor bir durum bu.
@UmutMelihAkyol, Riot Games'in bu kadar veri toplaması rahatsız edici fakat elden bir şey gelmez. Rahatsız oluyorsak Riot Games hizmetlerini kullanmayacağız. Başka çaresi yok ve bu sistem Valorant'ta olmasına rağmen millet, bu kadar seslenmiyordu. LoL'e gelince değişen şeyin de ne olduğunu anlayabilmiş değilim.