LoL'de Vanguard rezilliği

@UmutMelihAkyol, Riot Games'in bu kadar veri toplaması rahatsız edici fakat elden bir şey gelmez. Rahatsız oluyorsak Riot Games hizmetlerini kullanmayacağız. Başka çaresi yok ve bu sistem Valorant'ta olmasına rağmen millet, bu kadar seslenmiyordu. LoL'e gelince değişen şeyin de ne olduğunu anlayabilmiş değilim.
Hocam sadece oyunu oynarken sağ altta açık kalıyor Riot Client, oyundan çıkınca sağ alttan çıkış yapıyorum. Arka plan da hala çalışmaya devam ediyor mudur acaba ?

Oyununuzu oynadıktan sonra oradan kapatın, sorun olmaz dediğim gibi. Zaten oradan kapattıktan sonra LoL'e de giriş yapamıyorsunuz. Sistemi yeniden başlatmanız isteniyor. Eğer erişimi olsaydı sistemi yeniden başlatmanızı istemezlerdi. Öyle düşünün.

Oyununuzu oynadıktan sonra oradan kapatın, sorun olmaz dediğim gibi. Zaten oradan kapattıktan sonra LoL'e de giriş yapamıyorsunuz. Sistemi yeniden başlatmanız isteniyor. Eğer erişimi olsaydı sistemi yeniden başlatmanızı istemezlerdi. Öyle düşünün.
Vanguard bende hiçbir zaman görev çubuğunun sağında gözükmüyor. Vanguard sadece Valorant oynarken görev çubuğu sağında gözüküyordu. Oyunu kapattıktan sonra Riot Client den çıkış yapınca yeniden başlatmadan tekrar girebiliyorum ? Pekii hocam siz kullanıyor musunuz Riot Client ?

Nasıl dava edeceksiniz acaba? Okunmadan geçilen kullanıcı sözleşmesinde, bu durum muhtemelen belirtilidir. Bahsettiğimiz firma, 2-3 günlük firma değil ve kendini riske atmaz. Kullanıcı sözleşmesini açıp okuyabilirsiniz, bununla ilgili bir ibare muhtemelen vardır.
Kardeşim bu ihlaldir. Apple, Samsung, Meta onlarca şirket kullanıcı sözleşmesinde yazsa dahi senin özel dosyalarında bulunan klasörlere dosyalara fotoğraflar vs erişme hakkı yoktur ki zamanında milyarlarca ceza ödediler bunun için. Özel alandır PC'ye erişebilir (kabul edilen sözleşmeye göre) lakin benim OneDrive özel dosyalarıma erişmesi ihlaldir direkt 3.programa girer bakın hile bulanabilecek PC klasörlerine erişmek ayrı OneDrive gibi sadece bana özel olan yerlere ulaşması apayrı. Volarant dahi beni ilgilendirmez benim özel dosyalarıma nasıl erişebiliyor OneDrive Microsoft'a ait olmasına rağmen onun bile erişme hakkı yoktur ki kendilerinin belirttiğine göre neden elin ÇİNLİ şirketi benim dosyalarıma erişebiliyor ?

15 dakikada bir ekran SS alıyor diye biliyorum. Bir sızıntıda o da sorun çıkartır harbiden çok saçma.
Direkt verilerimiz çalınıyor. Üstelik bu ÇİNLİ bir şirket ve firmaya ait. Hadi özel kimliklerimiz verilerimiz meze oldu ülkede de benim özel iş dosyalarıma özel fotoğraftan tut diğer her şeye nasıl erişebilir Steam dahi böyle saçma bir yazılımı yok.

Kardeşim bu ihlaldir. Apple, Samsung, Meta onlarca şirket kullanıcı sözleşmesinde yazsa dahi senin özel dosyalarında bulunan klasörlere dosyalara fotoğraflar vs erişme hakkı yoktur ki zamanında milyarlarca ceza ödediler bunun için. Özel alandır PC'ye erişebilir (kabul edilen sözleşmeye göre) lakin benim OneDrive özel dosyalarıma erişmesi ihlaldir direkt 3.programa girer bakın hile bulanabilecek PC klasörlerine erişmek ayrı OneDrive gibi sadece bana özel olan yerlere ulaşması apayrı. Volarant dahi beni ilgilendirmez benim özel dosyalarıma nasıl erişebiliyor OneDrive Microsoft'a ait olmasına rağmen onun bile erişme hakkı yoktur ki kendilerinin belirttiğine göre neden elin ÇİNLİ şirketi benim dosyalarıma erişebiliyor ?

Direkt verilerimiz çalınıyor. Üstelik bu ÇİNLİ bir şirket ve firmaya ait. Hadi özel kimliklerimiz verilerimiz meze oldu ülkede de benim özel iş dosyalarıma özel fotoğraftan tut diğer her şeye nasıl erişebilir Steam dahi böyle saçma bir yazılımı yok.
Özel ve iş dosyalarınızı şifreleyin hocam.
Kaspersky ın şifreli kasa özelliği var ne kadar işe yarar bilmem.

Özel ve iş dosyalarınızı şifreleyin hocam.
Kaspersky ın şifreli kasa özelliği var ne kadar işe yarar bilmem.
Hocam direkt silmeyi düşünüyorum böyle saçmalık olmaz bayram üzeri can sıkıntısından 1-2 oyun atarım diye tekrar yüklemiştim ama bu bildiğin rezilliktir. Yakında birisi dava açtığında yüklü miktarda ceza ödeyecekler yazdım buraya.

Hocam direkt silmeyi düşünüyorum böyle saçmalık olmaz bayram üzeri can sıkıntısından 1-2 oyun atarım diye tekrar yüklemiştim ama bu bildiğin rezilliktir. Yakında birisi dava açtığında yüklü miktarda ceza ödeyecekler yazdım buraya.
Koskoca Riot Games in belki 1000 tane avukatı vardır, onlara karşı dava falan kazanamazsınız. Tek zeki siz değilsinizdir sonuçta. Ayrıca biraz önce denedim sadece LoL açıkken Vanguard açılıyor. Kapattığımda kapanıyor. Riot Games servisleri kullanmasanız bile zaten kişisel ve iş dosyalarınızı şifrelemeniz gerek. Kaspersky Kasa kullanıyorum ben dosyaya her girişte şifre istiyor. Bu seferde Kaspersky a güvenemem derseniz yapacak bir şey yok.

Yani size göre bu 4 senede kimse dava açmamış mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı