LoL'de Vanguard rezilliği

Vanguard son güncellemeden sonra bilgisayarda bütün erişimleri ele alıyor izin vermezsen de oynatmıyor. Bir tane antihile yazılımı için bütün bilgisayarına dosyalarına erişebilir saçma sapan işler.

Klasik Riot Games...

Senelerdir Riot Games böyle işte, insanların oyun oynamasına izin vermiyor. Sebepsiz yere bile ban atabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik Riot Games.

Senelerdir Riot Games böyle işte insanların oyun oynamasına izin vermiyor sebepsiz yere bile ban atabiliyor.

Bunu sadece Riot Games yapmıyor? Yüzlerce oyunda anti hile yazılımı olmadan giremiyorsunuz. Riot'un tek sıkıntısı biz oyunu açmasak bile açılması. Yoksa tek kernel seviyesi antivirus Vanguard degil.

Ayda yılda bıraktığım oyuna gireyim dedim yeni getirdikleri Vanguard özel dosyalarıma (OneDrive) izinsiz bir şekilde erişmiş bu nasıl bir ihlal bu nasıl bir rezilliktir? Dava etsem yeridir. İş dosyalarım özel dosyalarım vs hepsini erişmek nedir? Bu nasıl saçmalıktır kaç senelik oyuncuyum böyle saçma bir anti hile sistemi görmedim.

Bu Riot'un bütün oyunlarında Vanguard var. Vanguard'ı bilmeden önce Riot'un Valorant adlı bir oyununu oynayacaktım. Fakat bunu duyunca asla indirmedim. Yani kısacası Riot'un oyunlarını indirmeyin.(Benim Kendi Düşüncem)

Koskoca Riot Games'in belki 1000 tane avukatı vardır, onlara karşı dava falan kazanamazsınız. Tek zeki siz değilsinizdir sonuçta. Ayrıca biraz önce denedim sadece LoL açıkken Vanguard açılıyor. Kapattığımda kapanıyor. Riot Games servisleri kullanmasanız bile zaten kişisel ve iş dosyalarınızı şifrelemeniz gerek. Kaspersky Kasa kullanıyorum ben dosyaya her girişte şifre istiyor. Bu sefer de Kaspersky'a güvenemem derseniz yapacak bir şey yok.

Yani size göre bu 4 senede kimse dava açmamış mıdır?

Daha geçen sene Meta WhatsApp veri ihlali nedeniyle 2 milyon 665 bin TL ödedi bunlar da yüzlerce avukatı var da bu cezayı nasıl KVKK'ya ödedi? Apple, Samsung, Yemeksepeti, TikTok, Amazon, marriott daha onlarca şirket daha geçen seneye kadar bırak 4 seneliliği yarım çeyrek yüzyıllık şirketler ceza yedi, bunlar size göre keriz bir Riot akıllı herhalde mantıklarınıza hayran kaldım :)

Daha geçen sene Meta WhatsApp veri ihlali nedeniyle 2 milyon 665 bin TL ödedi bunlar da yüzlerce avukatı var da bu cezayı nasıl KVKK'ya ödedi? Apple, Samsung, Yemeksepeti, TikTok, Amazon, marriott daha onlarca şirket daha geçen seneye kadar bırak 4 seneliliği yarım çeyrek yüzyıllık şirketler ceza yedi, bunlar size göre keriz bir Riot akıllı herhalde mantıklarınıza hayran kaldım :)
Verin mahkemeye, avukat da tutun. Gelişmeleri bize bildirin. Ama davayı kaybedersen, neden dava masrafları + avukat masrafları neden bana kitlendi diye sormayın. Dava sonuçlanınca görelim kim keriz :) .

Daha geçen sene meta WhatsApp veri ihlali nedeniyle 2 milyon 665 bin TL ödedi bunlar da yüzlerce avukatı var da bu cezayı nasıl KVKK'ya ödedi? Apple, Samsung, Yemeksepeti, TikTok, Amazon, marriott daha onlarca şirket daha geçen seneye kadar bırak 4 seneliliği yarım çeyrek yüzyıllık şirketler ceza yedi, bunlar size göre keriz bir Riot akıllı herhalde mantıklarınıza hayran kaldım :)

Madem öylr açın davayı indirin cebinize milyonları görelim. Ki veri sızıntısı yaptı saydığınız yerler :D. Riot ise bunu oyunun güvenliği için yaptığı sözleşmelerde izlenmeyi kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Zaten eğer PC'yi oyun ders vs. ıçin kullanıyorsanız ben bir problem göremiyorum?

Madem öylr açın davayı indirin cebinize milyonları görelim. Ki veri sızıntısı yaptı saydığınız yerler :D. Riot ise bunu oyunun güvenliği için yaptığı sözleşmelerde izlenmeyi kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Zaten eğer PC'yi oyun ders vs. ıçin kullanıyorsanız ben bir problem göremiyorum?
Yapılacak şey basit hocam; bütün şifre, kişisel fotoğraf, kişisel verileri şifreli sürücüde tutuyorum. Sizde aynısı yapın ? Meğer bu kadar önemli verileriniz neden şifresiz ? Sadece Riot mu ihlal ediyor sanki gizliliği ?

Yapılacak şey basit hocam; bütün şifre, kişisel fotoğraf, kişisel verileri şifreli sürücüde tutuyorum. Sizde aynısı yapın? Meğer bu kadar önemli verileriniz neden şifresiz? Sadece Riot mu ihlal ediyor sanki gizliliği?

Önemli bir verim yok kıçı kırık bir öğrenciyim.

Vanguardın verilerinize eriştiğinden şikayet edip Advanced System Care kullanıyor olmanız ironik. Ayrıca Vanguard güncellemesi ile bildirilen duyuruda bu durum açıkça belirtilmiş.

Riot Games oyunlarını bu sistem kalkana kadar oynamayın oynatmayın. Bizi sürekli izliyorlar.

Dostum bu kadar cahil olmaya gerek yok Vanguard dünyadaki en güvenli ve iyi işleyen bir anticheat sistemidir syscall gibi şeyleri kontrol etmesinin sebebi de artmış olan hileleri azaltmak CS gibi ayda bir ban wave mi atsınlar tüm maçınız zehir olsun mu istersiniz yoksa hile kullanan kişi maç ortasında aniden banlanıp maçınızı iptal olmasını mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı