LoL'de yenı sezonla beraber FPS düştü

İşletim sistemi
Windows 10

k.murat53

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
intel hd 2000
İşlemci
i5 2400
LoL'e yenı sezon geldi biliyorsunuz ki ben normalde 35 FPS alıyordum fakat şu anda en fazla 19 yoğun yerlerde ise 14'e kadar düşüyor neden böyle oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'e yenı sezon geldi biliyorsunuz ki ben normalde 35 FPS alıyordum fakat şu anda en fazla 19 yoğun yerlerde ise 14'e kadar düşüyor neden böyle oldu?

İyi optimize etmemişler. Uzun zamandır LoL oynuyorsan fark edersin. Herhangi bir mod geldiği zaman FPS düşer. Eski haritanın üzerine kodladıkları için böyle olduğunu düşünüyorum. Arena ve Merkez Baskını'nda FPS düşüşü olmuyordu sanırım. FPS'in düştüğünü hatırladıklarım eski haritanın üzerine yapılanlar. En iyi örnek Ulti Büyü Kitabı modu. Bu sezonda eski harita üzerine büyük değişiklik yapıldığı için normal buluyorum.

İyi optimize etmemişler. Uzun zamandır LoL oynuyorsan fark edersin. Herhangi bir mod geldiği zaman FPS düşer. Eski haritanın üzerine kodladıkları için böyle olduğunu düşünüyorum. Arena ve merkez baskını'nda FPS düşüşü olmuyordu sanırım. FPS'in düştüğünü hatırladıklarım eski haritanın üzerine yapılanlar. En iyi örnek ulti büyü kitabı modu. Bu sezonda eski harita üzerine büyük değişiklik yapıldığı için normal buluyorum.

Gerçekten aşırı saçma bir şekilde benim de FPS imde aşırı droplar var 240 sabit alıyorum normalde ama 120'ye kadar düşüyor ve bazen oyun takılıp 0 oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı