LoL'de zor rakipler geliyor

Yer
İstanbul
LoL'de Online modda sıralı seçim oynuyorum. Ancak sürekli zor rakipler çıkıyor karşıma. Eğer ben çok kötüysem nasıl el becerisi kazanabilirim? Eğer rakipler fazla iyiyse de nasıl çözebilirim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi koridor ve karakterleri oynuyorsun hangi karakterlere göre zorlandın.

Boş ver dostum. El ve oyun bilgisi kazanmak gereken bir oyun değil inan. Boşa zaman öldürürsün.

Mantıklı olan evet bu, ama ben yine konunun dışına çıkmamak adına sorayım dedim aktif oynamıyorum önermiyorum da S3, S7 arası aktif oynuyordum.

Hangi koridor ve karakterleri oynuyorsun hangi karakterlere göre zorlandın.

Mantıklı olan evet bu, ama ben yine konunun dışına çıkmamak adına sorayım dedim aktif oynamıyorum önermiyorum da S3, S7 arası aktif oynuyordum.
Ornn, Belveth falan. Mordekaiser ve Tristana'da o kadar kötü değilim. Ancak sorun şu ki karşımdaki rakipler hep ustalığı falan olan, kostümlü, baya tecrübeli adamlar oluyor. Ben de yeni başladım sayılır. Kendim gibi yeni başlayanlarla eşleşmem mümkün mü?

Ornn, Bel'Veth falan. Mordekaiser ve Tristana'da o kadar kötü değilim. Ancak sorun şu ki karşımdaki rakipler hep ustalığı falan olan, kostümlü, bayağı tecrübeli adamlar oluyor. Ben de yeni başladım sayılır. Kendim gibi yeni başlayanlarla eşleşmem mümkün mü?

Maalesef özel bir sistem yok o şekilde lane değişebilirsin junle alıp full objektif alıp takıma her türlü yarar sağlarsın bir el lane kazanıp bir el kaybetmektense her el objektife oynamak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı