LoL'deki feeder trollerden nasıl kurturulur?

Sadece bilerek beslemekten reportladım ve ticket açsam bile artık yanıt gelmiyor nedense.

Sadece bilerek beslemekten reportladım ve ticket açsam bile artık yanıt gelmiyor nedense.
Daha önce yaptıklarınızda önemli işte. Algoritma sizin raporlarınızın değersiz olduğuna karar vermiş olabilir. Ticket açınca neden yanıt gelmediğini bilmiyorum, gelmek zorunda.

Hocam o hesaplarda ban yiyebiliyor.

Daha önce yaptıklarınızda önemli işte. Algoritma sizin raporlarınızın değersiz olduğuna karar vermiş olabilir. Ticket açınca neden yanıt gelmediğini bilmiyorum, gelmek zorunda.

Bir kere kostüm iade edilmiyor diye açmıstım ve onu da iade ettirdim.

Gizli mmr havuzu var tek yapabileceğin oynadığın şampiyonu üst düzey oynamak. Bir de saçma pickler yapma kendi takımını ve karşıyı analiz et. Metada ki buff yemiş şampiyonlara bak, nerfli heroları oynamamaya çalış.

Gizli mmr havuzu var tek yapabileceğin oynadığın şampiyonu üst düzey oynamak. Bir de saçma pickler yapma kendi takımını ve karşıyı analiz et.

Hocam Rammus oynuyorum karsısı genelde zaten en az 3 ad pickliyor o yüzden pek problem olmuyor.

Hocam Rammus oynuyorum karsısı genelde zaten en az 3 ad pickliyor o yüzden pek problem olmuyor.
Rammus gümüş veya altın eloda iş yapabilir ama tavsiye etmiyorum. Şu an eşyalar ve harita değişti ne iyidir ne kötüdür bilemiyorum oynamadım daha. Sana tavsiyem youtubedan yüksek elo ormancılara bak neyi nasıl yapıyorlar ne oynuyorlar faydası olur.

Hocam EU West denedim ama orasıda Türk toxiclerle dolmus bir Türk benim Türk oldugumu anlayınca sebepsizce bütün değerlerime küfür etti.
Hadi ya 1 2 sene önce orda oynuyordum gayet iyiydi aslında ama bozmuş olabilir. Şöyle de bir üzücü gerçek var ki Türkler olarak biz bile birbirimize tahammül edemiyoruz en iyisi Türk olduğunu belli etmeyecen.

5 tane fresh hesap alıp, rank kasıp sattım hocam. İsim değiştirmeyen hesaplara baktığımda hala açıklar. Ban yemesi zor.

Orası daha beter tilt olduklarında hemen salıyorlar. En azında trde çaba var
Tr serverda da oynadım euda da. Tr de gördüğüm tek çaba feedleme çabasıydı. Kim daha fazla feedleyecek onun için yarışıyorlardı Bir de oyuncu az olduğu için yüksek elo da hep aynı adamlar geliyor ve maç bulma süreleri eu ya göre çok uzun geliyordu bana. 1 sene den fazladır oynamıyorum ama birşeyler değişmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…