LoL'deki Shen nasıl bir şampiyon?

Hocam şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım yıllardır oynayan kimi arkadaşım sizinle aynı düşüncede kimisi bir şey olmaz diyor.

Bu arada yanlış anlamaz isen yaşın kaçtı?
Bak bu oyun beni bitirdi sinir hastası etti ciddi anlamda çok tuhaf zatlar var bu oyunda hayatında duymadığın küfürleri sana ediyorlar bu oyunda ve bu oyunun TR ekibi rezalet asla bu kişiler ban yemiyor anlat anlat bitmez çok ciddiyim oynama bu oyunu.

Bak bu oyun beni bitirdi sinir hastası etti ciddi anlamda çok tuhaf zatlar var bu oyunda hayatında duymadığın küfürleri sana ediyorlar bu oyunda ve bu oyunun TR ekibi rezalet asla bu kişiler ban yemiyor anlat anlat bitmez çok ciddiyim oynama bu oyunu.
16 yaşındayım hocam eu westte oynuyoruz ona karşı önlem aldık ama genede tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Çok doğru söylüyor arkadaş. Oyundan kurtulabilmek için 7 senede 20 lira yatırdığım hesabı 5K'ya falan sattım. Ama o 7 sene ne sıkıntılar çekmişim şimdi daha iyi anlıyorum. Hiç başlamamak en iyisi. Oynanacaksa bile iyi bir internetiniz varsa TR serverinde oynamayın.

16 yaşındayım hocam EU West'te oynuyoruz ona karşı önlem aldık ama gene de tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Ben 14 yaşında başladım şu an 20 yaşındayım birkaç ay önce bıraktım bana çok zarar verdi bu oyun kesinlikle bağımlısı yapıyor sadece şu gün girerim şu kadar maç atarım deme bir maçta şu şampiyonla gireyim şu rünü denerim gibi şeyler diyorsun ciddi anlamda hayatımı kariyerimi zedeledi bu oyun e sporcu dediğimiz Challenger olan adamlar bile dellene dellene oynuyor bu oyunu. Bu oyun aşağılık lanet olası bir oyun rica ediyorum bırak şimdiden ben bir hafta içinde bu oyunu sinirlenip 20 kez silip geri yüklediğimi biliyorum seni anlıyorum abartı geliyor olabilir ama bu oyunun olayı bu EU West'te sadece chat yapan kişi sayısı az oradaki düşük ligler daha kötü oyunu biraz öğrendiğin zaman EU West'te kötü oynayan birisine denk geldiğinde sende chat yaparsın bu kaçınılmaz chat yemen değil chati yapman bile mental zarar. Bu oyunu kesinlikle oynama çok zaman kaybettirdi bana.

Ben 14 yaşında başladım şu an 20 yaşındayım birkaç ay önce bıraktım bana çok zarar verdi bu oyun kesinlikle bağımlısı yapıyor sadece şu gün girerim şu kadar maç atarım deme bir maçta şu şampiyonla gireyim şu rünü denerim gibi şeyler diyorsun ciddi anlamda hayatımı kariyerimi zedeledi bu oyun e sporcu dediğimiz Challenger olan adamlar bile dellene dellene oynuyor bu oyunu. Bu oyun aşağılık lanet olası bir oyun rica ediyorum bırak şimdiden ben bir hafta içinde bu oyunu sinirlenip 20 kez silip geri yüklediğimi biliyorum seni anlıyorum abartı geliyor olabilir ama bu oyunun olayı bu EU West'te sadece chat yapan kişi sayısı az oradaki düşük ligler daha kötü oyunu biraz öğrendiğin zaman EU West'te kötü oynayan birisine denk geldiğinde sende chat yaparsın bu kaçınılmaz chat yemen değil chati yapman bile mental zarar. Bu oyunu kesinlikle oynama çok zaman kaybettirdi bana.
Erkenden uyardığınız için sağolun hocam yolun başındayken geri dönmek lazımmış.

Erkenden uyardığınız için sağ olun hocam yolun başındayken geri dönmek lazımmış.

Kesinlikle rica ediyorum oynama şu an arkama dönüp bakıyorum küfür ettiğim insanları düşünüyorum sinirden dişlerimi sıktığım anları düşünüyorum en çok zamanıma üzülüyorum. Şu an yaşın 16 derslerine çalış çoğu şeyi genç iken yapman lazım ben bir yıl mezuna bıraktım acayip stresli bir süreç o oyun senin geleceğine bir şey katmıyor. Burada söz konusu oyun LoL ise senden çok şey alıyor. Bu oyunda şöyle bir eşleştirme sistemi var son 5 maçını kazandı isen senin takımına çok kötü elemanlar veriyor ta ki sen oyundan çıkıp birkaç gün sonra tekrar girene kadar bu sefer oyun sen küsme diye takıma biraz normal adamlar veriyor oyun komple leş çöp bir oyun. Çok vakit harcadım boşa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı