LoL'den 1 yıl mute yemek

Bazen toksik insan olunca sinirden bir şeyler yazabiliyorsun ama 1 yıl yemek için işin içine dil din ırk cinsiyet inanç gibi şeylere küfür etmiş olması lazım.
din dil ırk küfürleri arkadaş ortamında bile etmiyorum kanka

lan zenci bilmemne diye sövüyolardı bana mutem varken repledim hiç bişey olmadı onlarada banamı oluyor bide 1 yıl 1 lan 1yıl

Din dil ırk küfürleri arkadaş ortamında bile etmiyorum kanka.

Lan zenci bilmemne diye sövüyolardı bana mutem varken repledim hiçbir şey olmadı onlarada banamı oluyor bir de 1 yıl 1 lan 1yıl.

Kardeşim ırkçılık yapmışsın ban yemişsin bana dikleneceğine git ticket at, ben ne yapayım?

Sosyal moderatörleri neden artık böyle insanlara ban atmıyor aklım almıyor. Adam yazım kurallarına uymuyor, bilgi veren birine dikleniyor. Gittikçe diğer saçma sapan forumlara dönüyor sosyal.

Kardeşim ırkçılık yapmışsın ban yemişsin bana dikleneceğine git ticket at, ben ne yapayım?

Sosyal moderatörleri neden artık böyle insanlara ban atmıyor aklım almıyor. Adam yazım kurallarına uymuyor, bilgi veren birine dikleniyor. Gittikçe diğer saçma sapan forumlara dönüyor sosyal.

Kanka sana diklenmedimki sen niye kendine alındın cidden onu anlamadım sinirlendim ondan yani anlayamıyorum ticket attımda zaten bu geldi ben sadece söyledim yani. Irkçılıktan ban yediğimide anladım.

Sohbet kısıtlamam bitince 1 yıllık kısıtlama yedim, nedenini bilmiyorum. Sohbet kısıtlamam varken yediğim gösteriliyor 11 şubat'ta ancak 11 şubat'ta da sohbet kısıtlamam vardı.

Eki Görüntüle 1668583

Arkadaşlar report botu basmışlardı adama gank atmadığım için ondan yedim Allah'a falan sövmedim tövbe haşa nigga dediğim doğrudur saygılar (LoL'ü bıraktım).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı