LoL'e başlamak istiyorum

fizzy

Hectopat
Merhaba LoL'e başlamak istiyorum. Oyun hakkında pek bilgim yok. Forum üzerinden veya YouTube videosu atarak yardımcı olacak var mı? En azından " bu videoyu izleyerek oyunu kavrarsın " dediğiniz videoları bekliyorum. Ya da sizlerin bilgilerinden istifade etmek istiyorum. LoL başlama gibi gereksiz şeyler yazmayın.

Lole başlarken her zaman yanında senle oynayacak bilgili birine ihtiyacın var. Öyle bir arkadaşın varsa onla oyun oyna. Hem daha fazla zevk alırsın, hem de daha hızlı gelişirsin. Öncelikle oyunu kendi başına kavramaya çalış. Tutorial'ı oyna zaten aklında bir şey canlanır. Daha sonra karakterlere bir göz gezdir. Hoşuna gidenleri dene. Öyle kolay karakterle falan başlama oyuna. Kolay ve sevmediğin karakter yerine zor ama sevdiğin, görünüşünü, oynanışını beğendiğin karakterle oyna. Daha fazla zevk alırsın.

Lolde hesap açtığında nickini yazabilirsin. Eklerim. Herhangi bir sorun olduğunda da yazabilirsin.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.Yazılarınızı okuyorum.Tek tek cevap vermek çok uzun sürüyor, kusura bakmayın :).

Lole başlarken her zaman yanında senle oynayacak bilgili birine ihtiyacın var. Öyle bir arkadaşın varsa onla oyun oyna. Hem daha fazla zevk alırsın, hem de daha hızlı gelişirsin. Öncelikle oyunu kendi başına kavramaya çalış. Tutorial'ı oyna zaten aklında bir şey canlanır. Daha sonra karakterlere bir göz gezdir. Hoşuna gidenleri dene. Öyle kolay karakterle falan başlama oyuna. Kolay ve sevmediğin karakter yerine zor ama sevdiğin, görünüşünü, oynanışını beğendiğin karakterle oyna. Daha fazla zevk alırsın.

Lolde hesap açtığında nickini yazabilirsin. Eklerim. Herhangi bir sorun olduğunda da yazabilirsin.
Haber vereceğim, teşekkür ederim.

Bu oyunda en büyük avantaj tüm heroların özelliklerini bilmek. Karşına gelen hero ne yapabilir ultisi nedir gibi bilgileri bilirsen ona göre oynarsın. Buda bir anda olmaz mümkün olduğunca fazla hero dene. Botlara karşı bıkmadan oyna. Nekadar oynarsan okadar kendini geliştirirsin. Benim ilk herom draven'dı. Oyuna bu hero ile başlamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı