Herkese iyi günler, en başta söylemem gerekirse LoL böyle cringe, şöyle işte hayatsız olursun vs o tür laflar için gelmeyin. Olayı anlatmam gerekirse yaklaşık 3K CS saatim var ve gerek Rust olsun gerek CS olsun gerek Valorant olsun artık hepsinden sıkıldım. Sevdiğim oyun sinirlene sinirlene çıkıyorum ve bu gerginlikten bıktım. Aklıma LoL geldi, düşündüm karakterler var kule savaşı falan. Kısa özet geçmek gerekirse oynamayı düşünüyorum. Sizce bir tavsiyeniz var mı? Gerek oyun olarak gerek LoL olarak.
Biraz ezbere bir argüman olmuş sanki. Her oyun en fazla 1-2 haftada temel hatlarıyla öğrenilir. Sonra da yavaş yavaş verilen emeğe göre ustalaşılır. Atom parçalamıyor insanlar oyun oynarken sonuçta.Kusura bakma da şu ana kadar sadece FPS oynadıysan bırak LoL'ü herhangi bir MOBA'yı bile anlaman çok zor.
Biraz ezbere bir argüman olmuş sanki. Her oyun en fazla 1-2 haftada temel hatlarıyla öğrenilir. Sonra da yavaş yavaş verilen emeğe göre ustalaşılır. Atom parçalamıyor insanlar oyun oynarken sonuçta.
Ama normalden fazla zaman ister. Ona itirazım yok. Eşleşmeleri öğrenmek, Hero'ları çözmek vs derken emek vermek gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.