LoL'e başlanmalı mı?

334457

Hectopat
Sürekli FPS oyunu oynadım. Hiç LoL tarzı oyunların yüzüne bile bakmadım. Kafama esti, başlayayım dedim fakat skillerden falan anlamam. Valorant'ta plat 2'yim, oradan bir aşinalık olabilir belki. LoL oynayanlar ne tavsiye verebilir?

@334457 yaratıcı küfürler türetmeyi,bilgisayarın tuşlarını kırmayı seviyorsan ve boyna kötü üreyen kötü oyuncularla birlikte oynamak istiyorsan başla.(Başlarsanız intihar teşvik edeceksiniz ,ben başladım siz başlamayın ve bıraktım Allah'a şükür.)

LoL oynayacaksan /sustur all atıcaksın bir pinglerin susturmasını kaldır. Kısaca herkesin mesajlarını muteleyin fakat işaretlemelerini susturmayın.

Belli oluyor.
Ok
LoL oynayacaksan /sustur all atıcaksın bir pinglerin susturmasını kaldır. Kısaca herkesin mesajlarını muteleyin fakat işaretlemelerini susturmayın.

Belli oluyor.
😃

Öncelikle oyuna başladıktan sonraki 1 yıl boyunca o kadar saçma şeyler başınıza gelecekki ya hepmi bulur beni tarzı kelimeler kullanmanız muhtemeldir başlamayın kanser olursunuz.
Oto atak kaçırırsınız ölürsünüz yanlışlıkla flash atarsanız ölürsünüz yanlışlıkla skillerinizi minyona atarsınız ölürsünüz çok fazla tilt olacağınız şeyler var.

Hiç önermiyorum zamanında mobildeki MOBA oyunlarını oynarken mutluydum ama LoL gerçekten farklı bir şey resmen insanı kanser etmek için yapılmış bir oyun. Sadece karakter dengesizliği ve toxic insanlar bile oynamamak için yeterli bir sebep.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı