LoL'e başlanmalı mı?

Genç yaşında sinir stres sahibi olmak istiyorsan başlayabilirsin arkadaşımın saçlarını dökmüştü oyun stresten açıkçası o kadar tribe girmeyeceksen eğlenceli oyun ben arkaya müzik açıp keyfime bakıyorum all mute çektikten sonra.
 
Ben de başlamadan önce bu tarz konuları okuyup bilgi alıyordum. Başladım ve yaklaşık 1 yıl oynadım. Sadece arkadaşımla oynuyordum ve doğrusu eğleniyorduk. Taa ki ranked maçlara girene kadar. Rankedlara girmeye başlayınca kanser olmaya başladık. Takımlar eşit gelmiyordu zorlanıyorduk. En sonunda ben bayağı bir sinirlenip alt+F4 atıp oyunu sildim. Daha da yüklemedim. Bazı kişilerde bağımlılık yaptığı doğrudur kişinin iradesine bağlı. Ben bağlanmam tek sinirlenişimde silerim diyorsan başlayabilirsin. Ama sinir katlarını arşa çıkaran oyundur.

Not: EUW'da oynuyordum.
 
Sezon 3'den bu yana oynuyorum. S4'de plat olmuştum. Diğer tüm sezonlarda gold oldum üst liglere çıkmak için uğraşmadım ünideki arkadaşım bu nedenle 7 senede bitirdi. Sezonlarda bazen 10 bazen 30'dan 200e varan dereceli maçlara girdim. West'te de hesap açmıştım ancak yeteri kadar şampiyon açamıyorum(IP'den mavi öz sistemine geçiş yüzünden).

Yeni başlayıp üstüne para yatırmadığın sürece şampiyon almak çok zaman alıyor. Tek başına zaten oynanmaz. Eğer sürekli oynadıgın 4 arkadaşın varsa esnek dereceli oynamaktan keyif alabilirsin. 156 tane şampiyon var ama oynadıklarım 10 taneyi geçmez şu an. Eski şampiyonları yenilemek yerine yeni çıkarıyorlar. Dereceli maçlarda yeni şampiyonları deniyorlar eskiye oranla çok fazla. Bu da başlamamak için en mantıklı neden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı