Normal Half-Life online olarak oynayayım diyorum fakat param yok.Half-Life 2 oyna çok iyi sonra tüm seriyi bitir. Tavsiye ederim.
Normal Half-Life online olarak oynayayım diyorum fakat param yok.Half-Life 2 oyna çok iyi sonra tüm seriyi bitir. Tavsiye ederim.
Sistemin kötüyse skyrim tavsiye ederim. Biraz da modlarsan bin saati görebilirsin oyunda.LoL tarzı başka oyun bulamam mı?
O kadar pahalı değil mesela Blue Shift 10.50 lira.Normal Half-Life online olarak oynayayım diyorum fakat param yok.
O kadar pahalı değil mesela Blue Shift 10.50 lira.
TF2 oynayabilirsiniz.Bilmiyorum şu ana kadar oyuna hiç para yatırmadım. Sadece 1 kere korsan oyun oynadım. O da 6 yıl önce GTA vc oynamıştım. Ayrıca hiç kartım yok ne yapabilirim?
TF2'de LoL'den daha çok tilt ve kanser oldum.TF2 oynayabilirsiniz.
Hmmm... Brawlhalla oynayabilirsiniz.TF2'de LoL'den daha çok tilt ve kanser oldum.
10 Saat oynadım bana yetti o.Hmmm... Brawlhalla oynayabilirsiniz.
Hayır.Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Aslında bir aralar oynuyordum fakat level çok zor kasılıyor. Bu yüzden oyunu bırakmıştım. Sizce tekrar başlanmalı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.