LoL'e başlanmalı mı ?

Daha fazla  
Evet soru açık, FPS ve TPS oyunlarını daha çok severim fakat arkadaşlarım başlamaya zorluyor. Chill takılmayı ve böyle fake flash tarzı şeyleri seviyorum fakat oyun 7 sezon olmuş. Sizce başlamalı mıyım ? (kanser olursun felan diye yorumlar yapmayın ben zaten CS:GO'da sinir krizini geçirdim yeterince)

CS:GO da sinir krizi geçiriyorsan LoL de kim bilir neler yapacaksın? :)
Ama arkadaşlarınla takım halinde girersen oyunlar genelde zevkli oluyor. Ben geçen sezonun ortalarında başladım. Tek başına oynayınca çekilmez bir oyun ama arkadaşlarınla girersen zevkli bir oyun olabiliyor.

Biraz geç kalmışsın başlamak için. Oyuna alışıp iyi olman için ortalama en az bir yıl oynamış olman gerekiyor. En azından benim için öyleydi. Yinede başlamanı öneririm zevki bambaşka. Fakat Lol daha çok kanser yapıyor CS:GO'ya nazaran.

League of Legends bildiğiniz gibi bir MOBA oyunu ve MOBA oyunlarında takım oyunu çok önemlidir. Solo girmenizi tavsiye etmiyorum zira kanser olma oranınız çok yüksek. Size oyunu tavsiye eden arkadaşlarınızın hepsini ekleyin, Sosyal'de League of Legends oynadığını belirten kişileri ekleyin. Mümkün olduğunca parti olarak oynayın. Parti ile oynamak kazanma oranınızı oldukça arttıracaktır, AFK olan oyuncular olsa bile iletişim ve doğru strateji ile kazanabilirsiniz.

Ve en önemli not: AKK dolduysa oyunu açmayın. Takım arkadaşlarınızın sinir sağlığı için hayati önem taşıyor.

1 yıl önce felan başlamıştım, sırf bot'ları öldüremedim diye oyunu silmiştim. Tekrar başlayacağım galiba sağolun :)
2009'da beta bittikten sonra başladım oyuna bu yıl 7 yıl olacak nerede ise bu sezonda bitince tamamen şunu demek isterim ki oyun hakkında:

-Oyunda parayı veren düdüğü çalar değil, Parayı verenin düdüğü güzel görünür.

- Riot Global olarak gerek Türkiye de çok etkin oyuncuya değer verir (Az çok tartışılır).

- Oyun sürekli kendini yeniliyor, futbol gibi sezon sezon ama tamamen yeni bir heyecan soluk getirir.

- Oyun içi sosyal etkileşim çok yüksek ( hakaretler küfürler de dahil.)

- Arkadaşların varsa çok güzel eğlenebilirsiniz gerek kendiniz kafe turnuvaları gerek TBF, yaz mevsimi, kış mevsimi büyük çaplı organizasyonları.

- Her oyunda en iyisi olayım hard core oyuncuyum dersen, sabırını sınar. Bazen 1 saat süren oyunda adamın yanlış bir yerde ölür oyun biter sinirlenirsin.. Aynı şekilde kazanmakta öylesine güzel zevkli gelir.

Diyebileceklerim şimdilik bu kadar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı