LoL'e yeni başlayan birine karakter önerisi

Üst koridor: Garen.
Orman: Master Yi, Shaco.
Orta koridor: Aklıma gelmedi.
ADC: Ezreal, Caitlyn.
Destek: Soraka.
Yeni başlayan birisi Shaco oynayamaz. Zor karakter.

Üst koridor: Garen, Darius, Mundo, Malphite (Tank).
Orman: Amumu, Master Yi, Rammus.
Orta koridor: Annie, Galio, Malphite (AP).
ADC: Miss Fortune, Ezreal, Ashe.
Destek: Nautilus.

Yeni başlayan birisi Shaco oynayamaz. Zor karakter.

Üst koridor: Garen, Darius, Mundo, Malphite (Tank).
Orman: Amumu, Master'yi, Rammus.
Orta koridor: Annie, Galio, Malphite (AP).
ADC: Miss Fortune, Ezreal, Ashe.
Destek: Nautilus.

Hocam önerdiğiniz Hero'lar kolay ama sanki bir kaçı dışında zevk verecek çarlar değil gibi...
Arkadaşım Master'yi önermişti. Çoğunuz Master'yi eklemiş. Master'yi seçiyorum sanırım.

Hocam zaten sonradan kolay bir şekilde bir sürü şampiyon alınabiliyor galiba size 3 tane seçenek geldi ahri, Master ve darius sizde birisini seçmek için bize sordunuz.

Hocam önerdiğiniz herolar kolay ama sanki bir kaçı dışında zevk verecek çarlar değil gibi.
Önce oyunu öğrensin, sonra heroları öğrenir. Oyunu öğrenmesi için de kolay çarlar oynaması gerekiyor.

Mesela yeni başlayan birisi Leblanc oynayıp feedlese sence oyunu oynamak ister mi? :D

Kişiye ve lane göre değişir örneğin uzakçıl bir karakter oynamak istiyorsan gidip ezreal oynayabilirsin Miss Fortune oynayabilirsin. Ancak genel olarak yani toplam canı az ve kırılgan Hero'ları teklemek için Zed gibi suikastçı Hero'lar oynaman gerekiyor. Her karakter bir tür karaktere karşı güçlü. Mesela nişancılar hızlı atış ve saldırı yapabildikleri için tanklara karşı güçlü. Suikastçılar nişancılar kırılgan olduğu için nişancılara karşı güçlüdür. Ama sana önerim ''BAŞLAMA'' :D
Çünkü maçların %99'ünda sadece yasuo, zed, katarina gibi Hero'lar alır ve feedleyip( feedlemek karşı adama çok fazla ölmek demektir.) Senin maçı kaybetmene üstelik senin sinir olmana sebep olurlar. En önemlisi ise feedlerken bile seni ve sülaleni küfürden geçirirler. Bu nedenle "BAŞLAMA" beni de arkadaşım başlatmıştı ve ben bu oyunu 4-5 yıldır oynuyorum (maalesef). Bu nedenle 'BAŞLAMA' :D

İyi bir pre ile alt koridorda Garen veya
Miss Fortune ile terör estirebilirsiniz. Pre'nizin Yuumi, Morgana, Pyke, Lux, Thresh gibi şampiyonları oynaması tercihimdir.

Edit: Heimerdinger da öneririm. Arkadaşlarım 70 farm ile iken ben 110 farm ile idim. Jung harici 3 lane'de de oynanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı