LoL'u bırakmalı mıyız?

Oyunun kitlesi her geçen gün bozuluyor. Ben ilk başladığımda işinde gücünde abilerle gece yarısı aramda pre girerdik. Şu an üniversite bitti hala oynuyorum, kendisini Tanrı zanneden dine kitaba ve ülke değerlerine kurucusuna hakaret eden liseli narsistlerle dolu. Hadi bunu oyuncuları susturarak hafifletiyoruz da diğer bir problemde script ve hile bu çok büyük sorun yeni botlar rankedlere bile dadanmışken oyun kitle kaybediyor. Onun yerine farklı MOBA'lara yönelmek lazım mobilde Wild Rift veya bilgisayarda da DotA'ya yönelmek bir seçenek olabilir.

Benim PC Dota kaldırmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PC Dota kaldırmıyor.
Hocam başka örnek olarak daha az online odaklı oyunlarada yönelebilirsiniz bende çok online atmıyorum artık. Sakinleşmek için deckbuilder kart destesi kurma oyunlarına veya JRPG ye sardım inanın artık belli yaştan sonra hikayeli oyunlar daha güzel geliyor ve rekabetçilerin ne kadar boş olduğunu anlamayı sağlıyor.
 
Genel olarak rekabetçi oyunların bırakılması taraftarıyım fakat bazı oyunlar istisna (R6, battleroyale oyunları, Battlefield serisi). Ayrıca LoL, Valorant, CS2 gibi oyunlar sigaradan daha zararlı yoruma katılıyorum.
 

Geri
Yukarı