LoL'ü bıraktım ve mutluyum

Ben anlamadım oyuncular size küfür ettiği için mi bırakıyorsunuz yoksa oyunu oynayamadığınız (1/5 gitmişsiniz) için mi bırakıyorsunuz? Herkesi susturabilirsin, bunu herkes öneriyor zaten.

Oyunda susturma özelliği var. İstediğin kişiyi susturabilirsin.

Ben anlamadım oyuncular size küfür ettiği için mi bırakıyorsunuz yoksa oyunu oynayamadığınız (1/5 gitmişsiniz) için mi bırakıyorsunuz? Herkesi susturabilirsin, bunu herkes öneriyor zaten.
Anlamadın dostum herhalde. Oyun psikolojimi bozduğu için bıraktım, sustur özelliği de işe yaramaz çünkü oyun bir yerden sonra sen istesen de istemesen de rekabete dönüyor. Adamlar eğlence modunda bile rekabet arıyor. Ayrıca her el iyi oynamam imkansız.

Haklısınız. Rekabetçi oyunlarını bir hayli seviyorum ama hikayeli oyunlar da bildiğim kadarıyla pahalı olmuyor mu? Bu da insanı korsan kullanıma itiyor ama öyle bir şey yapmak istemiyorum.
Oyununa göre değişiyor. Örnek 150+ saat oynanabilen Witcher 3 indirimler ile 20TL'ye yakın oluyor.

10 senelik bağımlılığın ardından oyunun çok kalitesiz olduğunu anlayıp saldım,oynamayın oynattırmayın.

Okumama gerek yok sizin adınıza o kadar sevindim ki yüzüm bu gün ilk defa bu kadar güldü. Bu lanet oyun hayatımı sömürdü küfürü bırakmayan bir yere salak gibi boş boş bakan sinir dolu bir insana çevirdi umarım başlamak isteyenlere ders olur.

Ben size direkt özet geçeyim. Bu oyun her ne kadar istesen de istemesen de bir süre sonra insanın psikolojisini bozuyor ve amacı eğlendirmek yerine rekabete çeviriyor. Adamlar eğlence modunda bile rekabet ediyor.

Ben size direkt özet geçeyim. Bu oyun her ne kadar istesen de istemesen de bir süre sonra insanın psikolojisini bozuyor ve amacı eğlenmek yerine rekabete çeviriyor. Adamlar eğlence modunda bile rekabet ediyor.
Bu oyundan alamadığım tek his sanırım rekabet, rekabet sandığınız şey hırs ve kin olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…