LoL'ü C'den Yerel Disk D'ye Taşıma

Arkadaşlar bilgisayara LoL indirdim ve D'ye kurdum. Daha sonra oyunu açmaya kalktığımda hata verdi. Yerel Disk C'ye kurunca oyun açılıyor ama D'ye kurduğumda açılmıyor. Ben de tekrar C'ye kurdum. LoL'ü C'den D'ye taşıyabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet taşıyabilirsin. C ye kurulan "Riot Games" klasörünü kesip direk D diskinin içine yapıştır. Masaüstü ikon için de "lol launcher" adlı çalıştıran bi dosya olması lazım. Ona sağ tıklayıp "Gönder > Masaüstü" yaparsan ekrandan çift tıklayarak rahat şekilde D diskinin içinden oynayabilirsin.

Evet taşıyabilirsin. C ye kurulan "Riot Games" klasörünü kesip direk D diskinin içine yapıştır. Masaüstü ikon için de "lol launcher" adlı çalıştıran bi dosya olması lazım. Ona sağ tıklayıp "Gönder > Masaüstü" yaparsan ekrandan çift tıklayarak rahat şekilde D diskinin içinden oynayabilirsin.
İlk D' ye kurduğumda "RADS " hatası verdi ve çözümünü bulamadım. Tekrardan C' ye kurdum sorun çözüldü. Dediğin yöntemde yaparsam oyunun açılacağından emin misin?

İlk D' ye kurduğumda "RADS " hatası verdi ve çözümünü bulamadım. Tekrardan C' ye kurdum sorun çözüldü. Dediğin yöntemde yaparsam oyunun açılacağından emin misin?
Ben sadece nasıl taşıyacağını soruyorsun sandım. Dediklerimi yaptıktan sonra oyun dosyalarını doğrula. Eğer sorun devam ederse hala Riot'a bildir. Muhtemelen 1-2 gün içerisinde çözülür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı