LoL'ü iyi oynayamıyorum

Eymen1657

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, LoL'e başlayalı çok olmadı ranked vs şeyler açtım sıkıntım şu ki dereceli oynarken 3 killden yukarı çıkamıyorum olduğum laneyi sürekli kaybediyorum. Sıralı oynarken 15 killden aşağı almıyorum rankı bronz 4 attı nerede hata yapıyorum bunu anlayamıyorum genel olarak orman ve top oynuyorum genel olarak oynadığım karakterler: Ww, Volibear, Sett, Darius, Garen falan oynuyorum genellikle oynadığım karakterle ilgili videolarda izliyorum fakat asla videodaki gibi fark atamıyorum. Hep bana fark atıyorlar nedeni neyi yanlış yapıyorum bunu anlamıyorum.

Hocam bir süre support oynamaya başlayın ve oyunu, karakterleri, hasar item olaylarını analiz edin. Daha fazla sorumluluk almaya hazır hissettiğiniz zaman diğer koridorlarda oynamaya başlayın. Hem takımınızı feedlememiş olursunuz bu sayede.

Yıllardır oynadığım halde benim bile iyi oynadığım kötü oynadığım maçlar oluyor. Bunlar tamamen takımla alakalı ve senin becerinle alakalı bir durum. Yeni başladığın için kötü oynaman normal. Yavaş yavaş artırırsın skorlarını. Safe oynamaya çalışın bir süre. Botlara karşı maçlar açın, antrenman yapın. Dereceli oynamayın yeni başladığınız için.

Çok oynamadım bu oyunu ama oynayan yüksek ranklı arkadaşın varsa onunla oyna. Yapıyorsan eğer devam edeceksin çünkü rank işleri sıkıntılı ve uzun bir iş.

Herkes her oyunu iyi oynayacak diye bir kural yok, başkası bu oyunda başarılıdır siz başka oyunda başarılısınızdır.

Valorant'ta ve FPS oyunlarında çok iyiyim fakat böyle oyunları da iyi oynamak istiyorum.
FPS oyunları aşırı vasıfsız oyunlar olduğu için moba oyunu ağır gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…