LoL'ü iyi oynayamıyorum

Bazı Hero'larda ustalaşmaya çalışın. Az tercih edilmesine rağmen oldukça güçlü Hero'lar var. Yenilseniz dahi oynamaktan keyif alırsınız. Arkadaşınız varsa onunla girin ama bazen strese sokabiliyor mesela birlikte girdiğim arkadaş çok çıldırıyor mesela Jungle oynadığı için. E-spor hedefiniz yoksa bence yüksek ligler için kendinizi yıpratmayın.

Fırsat bu fırsat LoL'ü bırakın hocam.

Hocam hikayeli oyunlar beni sarmıyor Online oynuyorum genel olarak sadece FPS LED'e takılı kalmak istemiyorum biliyorum zor bir oyun çok fazla söven küfür eden var ama bende oynamak istiyorum.

Bazı Hero'larda ustalaşmaya çalışın. Az tercih edilmesine rağmen oldukça güçlü Hero'lar var. Yenilseniz dahi oynamaktan keyif alırsınız. Arkadaşınız varsa onunla girin ama bazen strese sokabiliyor mesela birlikte girdiğim arkadaş çok çıldırıyor mesela Jungle oynadığı için. E-spor hedefiniz yoksa bence yüksek ligler için kendinizi yıpratmayın.

Arkadaşım var o çok onamış fakat onunla girince sürekli bana kızıyor bana flame atıyor o yüzden onunla girmek istemiyorum genellikle jg oynuyorum sürekli benden gang istiyor ama ben başkalarınada gang atmak zorundayım atmayınca da bana flame atıyor.

hocam selam lolde o metadaki (13.1 13.2 sürekli gelen) şampiyonları takip et. Genelde God Tier, A Tier şampiyonları oynamaya çalış. buffları nerfleri kontrol et ve hangisi sana daha rahat geliyosa 2 3 tane şampiyon belirle. emin ol ustalaştığın bi kaç tane şampiyonla belirli bi ranka kadar çıkabilirsin (gold, hatta oyun bilgini geliştirip plat). Oyun seni maalesef bi kaç şampiyonla oynamak zorunda bırakıyor belki de ama belirli bir yere gelene kadar böyle yap. Oyun bilgini geliştir. Nerde ne zaman ne yapacağını öğrenmen gerekir. Mid lane oynicaksan şu dakikada ormancım şurdaki camplarını bitirecek o zaman diğer tarafa totem atayım baskın yemiyeyim, hatta olası bir fightta ona yakın oynayayım, lanedeki minyon pushunu da ona göre ayarlayayım kafasına girmen lazım. Karşıdaki şampiyon ilk 3 levelde senden güçlüyse itmesini bekliyeyip farm yapıcaksın, sen güçlüysen sen itip dürtmeye oyniyacaksın. Bunlar sadece bazı şeyler o yüzden dediğim gibi videolar izle, insanların ne zaman ne yaptıklarına bak zamanla oyun bilgini geliştirirsin.

Zaten kolay şampiyonlar oynuyorum fakat karşı taraf nasıl oluyorsa çok güçlenip bize tek atıyorlar.
162 LoL Şampiyonu: Eşyaları, Rünleri, Rehberi, Karşı Seçimleri ve Daha Fazlası oynadığın şampiyonu seç yandan da karşındaki şampiyonu ekle sana ona göre buildler öneriyor ilk başlarda böyle yap ama ezber build yapma. karşıdaki ve takımındaki şampiyonlar ve buildlerine göre kimi zaman build yapman gerekir.

Hocam hikayeli oyunlar beni sarmıyor Online oynuyorum genel olarak sadece FPS LED'e takılı kalmak istemiyorum biliyorum zor bir oyun çok fazla söven küfür eden var ama bende oynamak istiyorum.

Arkadaşım var o çok onamış fakat onunla girince sürekli bana kızıyor bana flame atıyor o yüzden onunla girmek istemiyorum genellikle jg oynuyorum sürekli benden gang istiyor ama ben başkalarınada gang atmak zorundayım atmayınca da bana flame atıyor.
önerim acemiysen jg başlama çünkü jg oyunun en zor rollerinden veya internetten videolar izle jg da ne yapman gerektiğiyle.

Bizde flame olmuyor pek ama çıldırıyor hem kendi hem benim oyunum etkileniyor. Bu sezon zaten yeni ranked sisteminde Gold ligine çıkmanın bir önemi kalmadı. 10 senelik oyunumda hep Gold ligini çıkarıp bıraktım şanlı kostümü için. 1800 mevsim puanı kazanan her lig oyuncusuna kostüm veriliyor. Bu sezon zaten oldukça kötü eşleşme sistemi var. Yeni başlayan çok gibi gözüksede birçoğu eski oyuncu. Yeni hesaplarda daha hızlı lig atlanıyor.

Merhaba arkadaşlar, LoL'e başlayalı çok olmadı ranked vs şeyler açtım sıkıntım şu ki dereceli oynarken 3 killden yukarı çıkamıyorum olduğum laneyi sürekli kaybediyorum. Sıralı oynarken 15 killden aşağı almıyorum rankı bronz 4 attı nerede hata yapıyorum bunu anlayamıyorum genel olarak orman ve top oynuyorum genel olarak oynadığım karakterler: Ww, Volibear, Sett, Darius, Garen falan oynuyorum genellikle oynadığım karakterle ilgili videolarda izliyorum fakat asla videodaki gibi fark atamıyorum. Hep bana fark atıyorlar nedeni neyi yanlış yapıyorum bunu anlamıyorum.

Mesajınızdan düşünce olarak yaptığınız bir hatayı anlayabiliyoruz. Kill almak elbette çok faydalı olsa da özellikle orman rolünde seçtiğiniz karakterler power-spike dediğimiz ani güç artışını çoğu diğer popüler ormancı kadar fazla alamıyor. Yani oyunun erken safhalarında skorları takım arkadaşlarınıza bırakıyor olmanız güzel bir şey.

Ne yazık ki bulunduğunuz ligden kurtulmak için tek bir çareniz var o da eksiklerinizi tamamlamayı öğrenmek. Belki de seçtiğiniz roller tam olarak sizi yansıtmıyor olabilir. Yada zamanınızı doğru değerlendiremiyor olabilirsiniz.

Aslında League Of Legends bu konuda gerçekten muazzam bir aracı hizmetinize sunuyor. Profilinizde bulunan İstatistikler sekmesi ile kendi oynayışınız hakkında fazlaca bilgi edinebilir ve zayıf kaldığınız yönleri öğrenebilirsiniz. Ara sıra sistemde sorun olabiliyor ancak birebir aynı verileri kullanan bazı websiteleri var.

Mesela Mobalytics son 10 Dereceli oyununuzu baz alıp sizin davranış istatistiğinizi sunuyor.
Ayrıca değerlerinizi diğer liglerin ortalamasına göre karşılaştırıp eksik yanlarınızı görmek için harika bir yöntem.
Yalnızca yayıncıları izleyerek gelişilebileceğini düşünmesem de eşya tercihleri, orman temizleme yolları gibi bilgileri edinebilirsiniz.

Üst koridor için minyon kontrolü, dakika başına minyon sayısı, seviye avantajları, hasar takası, rakibin yetenekleri, rakibin davranışları, güvenli alan algısı, harita kontrolü...vb bir çok şey bilmek gerekiyor. En azından Platin ligine kadar en çok ihtiyacınız olacak bilgiler hasar takası, seviye avantajları, minyon skoru ve harita takibi olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, LoL'e başlayalı çok olmadı ranked vs şeyler açtım sıkıntım şu ki dereceli oynarken 3 killden yukarı çıkamıyorum olduğum laneyi sürekli kaybediyorum. Sıralı oynarken 15 killden aşağı almıyorum rankı bronz 4 attı nerede hata yapıyorum bunu anlayamıyorum genel olarak orman ve top oynuyorum genel olarak oynadığım karakterler: Ww, Volibear, Sett, Darius, Garen falan oynuyorum genellikle oynadığım karakterle ilgili videolarda izliyorum fakat asla videodaki gibi fark atamıyorum. Hep bana fark atıyorlar nedeni neyi yanlış yapıyorum bunu anlamıyorum.

Akali oynayın.

Akali oynayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı