Bir karakter seç onu mainle onun rehber videolarını ne rünler girildiğini ne eşyalar girildiğini bak bunu her çarda yaptıkça oyunu kavrayacaksın. LoL öğrenme açısından çok kolay bence.Sıkıntım bu galiba eşyaları da rünleride karşı tarafa bakmadan giriyorum.
Fırsat bu fırsat LoL'ü bırakın hocam.
Bazı Hero'larda ustalaşmaya çalışın. Az tercih edilmesine rağmen oldukça güçlü Hero'lar var. Yenilseniz dahi oynamaktan keyif alırsınız. Arkadaşınız varsa onunla girin ama bazen strese sokabiliyor mesela birlikte girdiğim arkadaş çok çıldırıyor mesela Jungle oynadığı için. E-spor hedefiniz yoksa bence yüksek ligler için kendinizi yıpratmayın.
162 LoL Şampiyonu: Eşyaları, Rünleri, Rehberi, Karşı Seçimleri ve Daha Fazlası oynadığın şampiyonu seç yandan da karşındaki şampiyonu ekle sana ona göre buildler öneriyor ilk başlarda böyle yap ama ezber build yapma. karşıdaki ve takımındaki şampiyonlar ve buildlerine göre kimi zaman build yapman gerekir.Zaten kolay şampiyonlar oynuyorum fakat karşı taraf nasıl oluyorsa çok güçlenip bize tek atıyorlar.
önerim acemiysen jg başlama çünkü jg oyunun en zor rollerinden veya internetten videolar izle jg da ne yapman gerektiğiyle.Hocam hikayeli oyunlar beni sarmıyor Online oynuyorum genel olarak sadece FPS LED'e takılı kalmak istemiyorum biliyorum zor bir oyun çok fazla söven küfür eden var ama bende oynamak istiyorum.
Arkadaşım var o çok onamış fakat onunla girince sürekli bana kızıyor bana flame atıyor o yüzden onunla girmek istemiyorum genellikle jg oynuyorum sürekli benden gang istiyor ama ben başkalarınada gang atmak zorundayım atmayınca da bana flame atıyor.
Arkadaşım var o çok onamış fakat onunla girince sürekli bana kızıyor bana flame atıyor o yüzden onunla girmek istemiyorum genellikle jg oynuyorum sürekli benden gang istiyor ama ben başkalarınada gang atmak zorundayım atmayınca da bana flame atıyor.
Merhaba arkadaşlar, LoL'e başlayalı çok olmadı ranked vs şeyler açtım sıkıntım şu ki dereceli oynarken 3 killden yukarı çıkamıyorum olduğum laneyi sürekli kaybediyorum. Sıralı oynarken 15 killden aşağı almıyorum rankı bronz 4 attı nerede hata yapıyorum bunu anlayamıyorum genel olarak orman ve top oynuyorum genel olarak oynadığım karakterler: Ww, Volibear, Sett, Darius, Garen falan oynuyorum genellikle oynadığım karakterle ilgili videolarda izliyorum fakat asla videodaki gibi fark atamıyorum. Hep bana fark atıyorlar nedeni neyi yanlış yapıyorum bunu anlamıyorum.
Merhaba arkadaşlar, LoL'e başlayalı çok olmadı ranked vs şeyler açtım sıkıntım şu ki dereceli oynarken 3 killden yukarı çıkamıyorum olduğum laneyi sürekli kaybediyorum. Sıralı oynarken 15 killden aşağı almıyorum rankı bronz 4 attı nerede hata yapıyorum bunu anlayamıyorum genel olarak orman ve top oynuyorum genel olarak oynadığım karakterler: Ww, Volibear, Sett, Darius, Garen falan oynuyorum genellikle oynadığım karakterle ilgili videolarda izliyorum fakat asla videodaki gibi fark atamıyorum. Hep bana fark atıyorlar nedeni neyi yanlış yapıyorum bunu anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.