LoL'ü iyi oynayamıyorum

League of Legends dendiği zaman benim aklıma gelen tek bir isim var, bu kişi usta @Borgore un ta kendisi! Hocam, bildiklerinizi aktarırsanız Türkiye sunucusunun ortalama ligini yükseltebilirsiniz!
Hocam öncelikle bu nazik ve bir o kadar da dobra övgünüz için size şükranlarımı sunuyorum. Teessüf ederim ki beni utandırdınız ☺️ Şu sıralar önemli bir projenin "Sürdürülebilirlik" aşaması ile ilgili bilgi toplama kısmıyla bir hayli meşgul olduğumdan dolayı, ayrıntılı ve açıklayıcı bir cevap yazamamanın üzüntüsünü taşımaktayım.

Ancak istekli, öğrenmeye aç ve en önemlisi sabırlı arkadaşlarımız umudunu kesinlikle yitirmesin. Bu dostlarımız için müsait olduğum en kısa zamanda bir rehber oluşturabilir ve topluluğumuzun gelişme/zaman eğrisindeki artış hızını arttırmakta katkıda bulunabilirim diye düşünüyorum.

Tekrardan sizlere şükranlarımı sunuyor, forumdaki tüm kullanıcılara iyi forumlar diliyorum.

Hepinize merhaba arkadaşlar bu konudan bayağı bir geçti hepinize çok teşekkürler sizin verdiğiniz tavsiyeleri dinledim eşyalarımı ve rünlerimi karşıya göre diziyorum artık 13 14 kill almaya başladım gümüş oldum Kayn Diana Wukong gibi karakterler oynuyorum hepinize çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı